BOLU'DA SON PROVA

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele verecek olan Yılport Samsunspor, Bolu Koru Hotel'de çalışmalarını tamamlamak üzere.

Yarın Bolu Koru Hotel Sahası'nda Bayrampaşa ile son maçına çıkacak olan kırmızı-şimşekler bu maçta eksiklerini tespit edecek ve İrfan hoca ona göre takıma yön verecek.

Deneyimli Teknik Direktör İrfan Buz, Bolu kampının mental olarak çok olumlu geçtiğini sözlerine ekleyerek kadro sayısını 20+3 kaleci ile sınırlandıracağını söyledi. Samsunspor'un ilk 11'ini belirleyecek.

Ayrıca yarın Hasan Doğan Tesisleri'nde beyaz grubun fikstürü çekilecek. Çekilen fikstürün Samsunspor'a nasıl bir faydası olacak görmüş olacağız...

Yılport Samsunspor, Bolu Koru Hotel'deki kampını yarın tamamlayarak Samsun'a dönecek. Nuri Asan Tesisleri'nde devam edecek olan antrenmanlar sonrası Kurban Bayramı sebebiyle futbolculara verilecek izinden sonra tekrar toplanarak ikinci etap kamp çalışmaları için Erzurum'a hareket edecek.

Erzurum'daki çalışmaların Bolu kampından farklı olacağı ve futbolcuların akciğerlerini oksijen depolanacağı, taktik ve hazırlık maçları oynayarak Yılport Samsunspor daha güçlü hale gelecek.

1 Eylül'de başlayacak olan maçlara daha zinde ve daha iyi hazırlanmış olarak Samsun'a dönecek olan Yılport Samsunspor, maç hazırlıklarını Samsun Nuri Asan Tesisleri'nde sürdürerek 2019-2020 sezonuna merhaba diyecek.

Bu arada önemli bir konuyu sizlere hatırlatmak isterim, taraftarlarımızdan satışa sunulan kombine biletlerinin satın alınarak kulübe destek sağlamalarını ve ayrıca Nuri Asan Tesisleri'nde açılacak olan store tamamlanarak forma ve diğer malzeme satışları başlayacak olması sebebiyle gerek gurbetçilerimizin gerekse de Samsun taraftarlarının Yılport Samsunspor'a ait forma ve ürünleri satın almalarını tavsiye ederim. Herkesin Samsunspor'a elinden geldiğinde destek vermesi gerekiyor. 

Ben de Denge Spor adına Bolu kampına giderek gazetemizde sizlere taze ve sıcak haberler vermenin gururunu yaşadım. İnşallah Erzurum kampına da giderek sizlere en iyi haberler sıcak sıcak verme arzusu içerisinde olacağım.

Spor servisi olarak son aylarda gazetemizin sizler tarafından beğeni ile takip edildiği tespit edilmiştir. Bolu kampında da Denge Gazetesi'ni Koru Hotel'de dağıtılarak beğeni topladığını sizlere aktarabilirim. Bu vesileyle 2019-2020 sezonunun Samsunsporumuza hayırlar getirmesini temenni ederim.

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR