‘Bölgenin kalbi Atakum’da atıyor’

‘Bölgenin kalbi Atakum’da atıyor’
Atakum İlçesinin Karadeniz Bölgesinin kalbi olduğunu belirten Başkan Taşçı, “Bölgenin kalbi Atakum'da atıyor. Bu da bizim sorumluluğumuzu bir kat daha arttırıyor” dedi.

Başkan yardımları ve birim müdürleriyle gerçekleştirdiği haftalık değerlendirme toplantısında konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Karadeniz Bölgesinin kalbi konumunda olduklarını belirtti.

Atakum İlçesinin bölgenin gözbebeği olduğunu ve kalbi konumunda bulunduğunu belirten Başkan Taşçı, “İlçemiz hızlı bir büyüme içerisinde. Bu anlamda sürekli nüfusumuz artıyor. Bu durum bizim daha çok çalışmamızı gerektiriyor. Atakum Belediyesi yönetimi ve çalışanları olarak bu sorumlulukla hareket ediyoruz. Sadece günü planlamıyoruz. Bir projeyi hazırlarken, bir çalışmayı gerçekleştirirken geleceği düşünerek hareket ediyoruz. Karadeniz Bölgesinin kalbi ilçemizde atıyor. Bu da bize daha fazla sorumluluk yüklüyor” dedi.

Atakum Belediyesi personelinin vatandaşa en iyi hizmeti sunma noktasında örnek bir seviyeye ulaştığını belirten Başkan Taşçı, “Vatandaşlarımız belediyede işlerini hallettikten sonra güler yüzle ayrılıyor. Halkımızın memnuniyeti adına personelimiz birer hizmet neferi olarak çalışıyor. Yönetim kadrosundaki başkan yardımcılarımız ve müdürlerimiz de aynı duyarlılıkla çalışıyor. Atakum Belediyesi her anlamda örnek olmaya devam ediyor” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.