Bölge Birincisinden Başkan Kul’a Ziyaret

Bölge Birincisinden Başkan Kul’a Ziyaret
Sedanur Doğan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti

Arapça Şiir Okuma dalında bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Terme Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sedanur Doğan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün Lise öğrencileri arasında 7. Uluslararası Arapça yarışmasında, şiir okuma dalında bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanan Terme Temel Kır Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sedanur Doğan, Okul Müdürü Neriman Şimşek ile birlikte Terme Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret etti.

EĞİTİM HER ŞEYİN BAŞINDA                                           

Ziyaretten son derece mutlu olduğunu dile getiren Başkan Kul “Bizler çocuklarımızın arzu ettiği eğitimi alabilmesi, herkesin istediğine ulaşabilmesi adına gayret sarf ediyoruz. Önünü açmaya çalışıyoruz. Eğitim her şeyin başında geliyor. İnsanlarımızı ileriye taşımak istiyorsak, değerlerimizi yaşamak ve yaşatmak istiyorsak, geleceğimize sahip çıkmak istiyorsak gençliğimize, çocuklarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Bunun için her türlü imkan seferber edilmelidir. Öncelikle fiziki mekanlar, sonrasında da içini dolduracak kaliteli öğretmenlerimiz ve güzel çocuklarımızla eğitimimizi en üst seviyede gerçekleştirmek, geleceğimizi orada o binalar içinde ilim yuvalarında inşa etmek önemli bir görev" dedi.

GURUR DUYDUM

Termeli gençlerin İl, Bölge ve Türkiye çapındaki yarışmalarda Terme’yi temsil etmesini çok önemsediğini vurgulayan Kul “Öğrencilerimizi, onlara emek veren öğretmenlerimizi, okul yönetimini ve velilerimizi kutluyorum. Bu başarılar bizi onurlandırıyor gururlandırıyor. Belediye olarak bundan sonra da elimizden gelen desteği vereceğiz ve yanlarında olacağız” şeklinde konuştu.

Sedanur Doğan 30-31 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Arapça Şiir Okuma dalında Türkiye finaline de katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.