BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ'NE ZİYARET

BÖLGE ADLİYE MAHKEMESİ'NE ZİYARET
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi’ni ziyaret etti

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesince hazırlanan ve bin 34 hâkim ve savcıyı kapsayan bölge adliye mahkemeleri kararnamesi, 2016 yılının ilk aylarında yayımlanmıştı. Bu kararname ile Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Erol Tosun, Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığı’na getirilmişti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilk olarak Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Erol Tosun’u makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Erol Tosun, bir önceki görevi nedeni ile Samsun’a yabancı olmadığını ifade ederek güzel hizmetler yapmak için çalışacaklarını belirtti.

Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Erol Tosun’a başarılar dileyen Başkan Şahin, Bafra için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Samsun’un büyük bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Şahin, tüm ilçelerin Büyükşehir ile beraberlik içerisinde Samsun’un marka değerini artırmaya çalıştıklarını ifade etti.

Belediye Başkanı Şahin, daha sonra ise, 4. Ceza Dairesi Başkanı Hüseyin Öztürk’ü, 4. Ceza Dairesi üyesi Kaya Depe ve 2. Ceza Dairesi üyesi Ferhat Güven’i ziyaret etti. Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Başkan Şahin, aynı temennileri yineleyerek başarılar diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.