Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

"Bizlere inanın" dediler

Ve ruhumuz geri döndü. Geçen haftaki yazımda, Adanaspor maçından sonra "Ruhumuzu da, liderliği de kaybettik başımız sağ olsun" demiştim. Çünkü bu kadar dağınık ve sistemi olmayan bir takım olamaz demiştim, kendi kendime ve adeta isyan etmiştim. Bir Samsunlu ve Samsunsporlu olarak. Fakat hafta içinde gazetelerde okuduğumuz demeçlerde futbol şube sorumlusu Suat Çakır, bir hafta boyunca taraftarlara ve tüm Samsun'a yapmış olduğu açıklamalarda "Şimdi birliktelik zamanı, paniğe gerek yok. Tavşanlı maçı ve şampiyonluk yolunda asla bizi yalnız bırakmayın, bize inanın yeter ki" diyordu ve biz de Sn.Çakır'a ve tüm takıma inandık, onlarda bizi mahcup etmediler. Bunun için buradan hepsine "Helal olsun size" diyorum.
 Gelelim maça... İzlediğim Samsunspor ve taraftarımız bırakın Bank Asya'yı Süper Lig'de dahi zor görür ve izlersiniz. Çünkü bu taraftarlar bu davaya yani şampiyonluğa, şampiyon olmaya and içmişler. Şimdi buradan sesleniyorum teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize: Allah aşkına böyle mükemmel taraftarı, günlerden Cumartesi olmasına rağmen, bakın iyi okuyun Cumartesi diyorum, Pazar demiyorum. Sanayi esnafı, Çiftlik, Mecidiye vs. herkes işinde ve maç saat 14:00 da. İşlerin en yoğun olduğu saatte. Ama o da ne! 19 Mayıs 'tıklım tıklım' dolu. Demek ki insanlar artık Süper Lig istiyor ve inşallah olacakta. O yüzden ben işini gücünü bırakıpta stada maça koşan ve takımımızı 90dk. destekleyen, bu büyük 'inanmışlar ordusu' nu bir kez daha kutluyor, huzurlarınızda teşekkür ediyorum.
 Oyuna baktığımızda geçen haftaların kötü futboluna inat her yönüyle, savunmasıyla, özellikle de Murat Yıldırım'ın bu hafta oynamasıyla  ilerleyen yaşına rağmen sahada adeta gençlere taş çıkartan ve takımını bir orkestra şefi gibi yöneten Hakan Bayraktar vardı ki onu izlemeye doyamadım. Ayrıca da kaptanımız Turgay'a da takımını bu kadar sahiplenmesinden ve sorumluluk almasından dolayı teşekkür ediyor ve senden daima bunu bekliyorum sevgili Turgay. Ya ileri uç adamlarımıza ne demeli, süperlerdi. İşte bu beyler sizler şampiyonluğu rakiplerinizden daha çok isterseniz değil Tavşanlı, yenemeyeceğiniz hiç bir takım olmaz. Bu bakımdan oyuncularımızı, teknik heyeti ve yönetimimizi bu kriz ortamını çok sağlıklı ve güzel bir biçimde atlattıkları için yürekten kutluyorum.
 Yazıma son vermeden önce, diğer haftalarda güvenlik nedeniyle stada sokulmayan ama nedense UEFA Kupa'sı maçında Beşiktaş - Dinamo Kiev karşılaşmasında yüzlerce bayrak trübünde dalgalanırken orada hiç mi güvenlik kaygısı yaşanmadı. Hem de bu maç tüm Avrupa'nın izlediği bir maçtı. Demek ki hiç bir güvenlik sorunu olmuyormuş. Geç kalınmasına rağmen bizim maçımızda da  statda dalgalanan o güzel bayrakların bu hafta içeri alınmasına ve bu muhteşem bayrak şovun yapılmasına kim fırsat tanıdıysa kendi şahsım ve taraftarlarımız adına çok teşekkür ederken, buradan yetkililere bu konuda hiç bir tereddütünüz ve şüpheniz olmasın: "Samsunspor taraftarı medenidir, centilmendir"diyor. Haftaya Girensunspor maçında buluşmak dileğiyle, hoşçakalın. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Karataş Arşivi
SON YAZILAR