BİZLER İLÇEMİZİN EKONOMİSİNİN EN ÖNEMLİ GÖSTERGELERİYİZ

BİZLER İLÇEMİZİN EKONOMİSİNİN EN ÖNEMLİ GÖSTERGELERİYİZ
Havza ilçesinde Madeni İşler Esnaf Odası Başkanlığı'nca iftar programı düzenlendi.

Özel bir tesiste düzenlenen iftar programında iftar programında Havza Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Fahri Çiftçi sanayi sitelerinin bir ilçenin can damaları olduğunu belirterek; “Bizler ilçemizin ekonomisinin en önemli göstergeleriyiz. Düzenlenen bu iftar yemekten ziyade bir araya gelmek ve dertleşmek amaçlı. Davetimize icabet eden herkese teşekkür ederim.” Dedi.

İftarda konuşan Belediye Başkanı Murat İkiz ise, Havza ilçesindeki esnafların birlik ve beraberlik içinde olmasının önem taşıdığını belirterek; “Elimizden geldiği kadarı ile siz değerli esnaflarımızın yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah organize sanayi bölgemiz tamamlandığında ekonomik anlamda ilçemiz daha rahat bir ortama kavuşacak. Bu vesile ile yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutlarım.” Dedi.   

Havza Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Fahri Çiftçi, Havza belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Müftüsü İlyas Akyazı, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Arif Gökmen ile çok sayıda esnaf katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.