"BİZİM BİR HEDEFİMİZ VAR"

"BİZİM BİR HEDEFİMİZ VAR"
Samsunspor Başkan Yardımcısı Rüştü Arapoğlu pazar günü oynanacak Giresunspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Başkan Yardımcısı Arapoğlu, "Bundan sonraki bütün maçlarımız, bana göre çok önem arz ediyor. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için, aşşağı yukarı bütün maçlarımızda başarılı olmak zorundayız" dedi.

"ERCAN'IN SAKATLANMASI BİZİ ÜZDÜ"
Kırmızı Beyazlı Camia'nın Başkan Yardımcısı Arapoğlu şu şekilde devam etti :"Bundan sonraki bütün maçlarımız, bana göre çok önem arz ediyor. Bizim bir hedefimiz var. Bu hedefe ulaşmak için, aşşağı yukarı bütün maçlarımızda başarılı olmak zorundayız. Pazar günü ki maç zor. Giresunspor en son maçlarına baktığımızda, futbol adına sert koşullarda olmasını bekliyoruz. Takımımızda eksiklerimizde var. Ercan'ın sakatlanması bizi gerçekten çok üzdü. Takımın eksik kalması bir tarafa, Ercan son zamanlarda ciddi çıkış yakalayan bir arkadaşımızdı. Samsun'un yetiştirdiği, önemli bir isim olmuştu. Hepimizi de umutlandırıyor. Umutları yitirmiş değiliz. Biran önce sağlığına kavuşup sahalar dönmesini bekliyoruz"

"TARAFTARIMIZA YAKIŞAN BİÇİMDE DESTEK BEKLİYORUZ"
Tarafta seslenen Başkan Yardımcısı Arapoğlu, "Mücadele gücümüz üst düzey. Takımın moralide çok iyi. Sahada da elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum. Bununla birlikte wep sitemizden çağrı yaptık. Kombinemzi ile ilgili açıklamalarda bulunduk. Taraftarımızdan iki tane talebimiz var. Bir tanesi kombine almaları, diğeri ise bu maçta ciddi desteklerine ihtiyacımız var. Bu destek olurkende centilmen Samsunspor taraftarına yakışan, biçimde destek olmasını bekliyoruz" diye konuştu. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.