"BİZİM AÇIMIZDAN BU MAÇ GİTTİ GELDİ"

"BİZİM AÇIMIZDAN BU MAÇ GİTTİ  GELDİ"
Sinopspor’u son dakika golü ile 3-2 mağlup eden Termespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,”Bizim açımızdan bu maç gitti geldi ve kazan taraf biz olduk ”dedi.

"ORHAN ANIL HOCAMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ"
Dört mevsim birden yaşadıkları maçta kazanan tarafın kendilerinin olduğunun ifade  eden  Termespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,” Ligin ikinci yarısında Çarşambaspor  maçı ile yakaladığımız galibiyetler serisini  Sinopspor maçında da devam ettirdik ve güzel bir maç oldu. Bizim karşımızda iyi bir sergileyen Sinopspor  Teknik Sorumlusu Orhan Anıl Hocamın futbolcularını kutluyorum. Maç sonrası taraftarlarımız tarafından Orhan Anıl Hocamıza  yapılan ağır sözler nedeni  ile kendisinden kulübümün adına özür diliyorum ”diye konuştu.

"HAZIRLIKLARA BAŞLAYACAĞIZ"
Sinopspor maçının geride kaldığını hatırlatan Termespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,”Hafta sonu karşılaşaçağımız Güzelorduspor maçının hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren başlayacağız ve Cumartesi gürüne kadar yapacağımız idmanlarla rakibimizin karşısına çıkacağız.Son haftalarda oynadığımız güzel futbolu  Güzelorduspor maçında da tekrarlayacağımıza inanıyorum ve de futbolcularıma güveniyorum” dedi.

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.