'Bizim 4 yıllık kısa hedeflerimiz yok'

'Bizim 4 yıllık kısa hedeflerimiz yok'
Seçim çalışmalarını Samsun’da sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti'nin kapısı herkese açık olduğunu belirtirken, “Bizde ayrı gayrı yok.

Bizim 78 milyon insana sevdamız var. Biz bundan sonraki 4 yılı değil 2023'ü, 2053 ve 2071'i hedef alıyoruz. Ona göre çalışıyoruz. Öyle sadece 4 yıllık kısa hedeflerimiz yok bizim” dedi.


Bakan Çağatay Kılıç, Ladik ve Kavak ilçelerinde AK Parti seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını yaptı. Açılışlarda konuşan Bakan Çağatay Kılıç, 7 Haziran'dan sonra da AK Parti'nin halktan aldığı güçle yoluna devam edeceğini söyledi. Bugüne kadar verdikleri sözleri yerine getirdiklerini dile getiren Bakan Çağatay Kılıç, şöyle dedi:


"Sizlerin desteğiyle yolumuza devam edeceğiz. Çünkü biz söylediklerimizi yapıyoruz. Söylemediklerimizi değil, yapamayacaklarımızı değil, yapacaklarımızı söylüyoruz. Bu her zaman da böyle oldu. Bugüne kadar verdiğimiz sözlerin arkasında durduk. Bundan sonra da duracağız. AK Parti’nin kapısı herkese açıktır. Bu kapı her gelmek isteyene sonuna kadar açıktır.  Bu düşünce ve bu hissiyatla çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizde ayrı gayrı yok. Bizden yardım isteyen herkese kapımız açık. Bizim 78 milyona insana sevdamız var. Türkiye sevdamız var."


Son günlerde muhalefetin ilginç birtakım vaatleriyle karşılaştıklarına dikkat çeken Bakan Çağatay Kılıç, kendilerinin bu vaatlerle ilgilenmediklerini, parti olarak yapacaklarına baktıklarını söyledi. Bakan Çağatay Kılıç, bugüne kadarki çalışmaların, bundan sonra yapacaklarının teminatı olduğunu anlatarak, şöyle konuştu:


"Biz bundan sonraki 4 yılı değil 2023'ü, 2053 ve 2071'i hedef alıyoruz. Ona göre çalışıyoruz. Öyle sadece 4 yıllık kısa hedeflerimiz yok bizim. Ama şunu biliyorlar, alt yapısı hazırlanmış kendi ayakları üzerinde duran bir ekonomi var. Kendi ayakları üzerinde duran bir Türkiye var. Biz hep beraber bu yolda yürüdük ve yürümeye de devam edeceğiz. Buraya geldikleri zaman sizlere birtakım vaatlerde bulunacaklar. Onlara şunları sorun; madem bu kadar çalışmalar yapılabiliyordu,  geçmişte siz neden yapmadınız?"


Bakan Çağatay Kılıç, açılışların ardından esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.