“Bizi Güçlü Kılan Şey Birlik Beraberliğimizdir”

“Bizi Güçlü Kılan Şey Birlik Beraberliğimizdir”
Seçim çalışmaları kapsamında Bafra Sinoplular Derneğini ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça...

"İnsanın doğduğu ve yaşadığı şehre hizmet etmesi kadar güzel bir şey yoktur."dedi.

Dernek binasında Bafra'da ki Sinoplular ile bir arayan gelen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça'yı Bafra Sinoplular Derneği Başkanı İsmail Başyaman ve yönetimi karşıladı.

Karşılıklı hoş sohbetin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Ahmet Akça, "Nereli olursak olalım, nerede yaşıyorsak yaşayalım birlik beraberlik çok önemli. Birlik beraberliğin sağlanmasının en önemli unsuru sivil toplum örgütü kurmaktır. Biliyorsunuz ben yıllardır sivil toplum örgütleri içerisinde yer aldım ve halen Özel Öğretim Derneği ÖZDER'in Genel Başkanlığını sürdürmekteyim. İnsanlığa ve şehirlerimize hizmet etmenin en kolay yolu sivil toplum örgütlerin içerisinde gönüllü olarak çalışmaktan geçer. İnsan doğduğu ve doyduğu şehre sivil toplum örgütleri vasıtasıyla hizmet edebilir ve bunun kadar güzel bir şey yoktur. Sizlerin Bafra'da ki çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Bafra'da ki en aktif derneklerden biriside Sinoplular derneğidir. Sizler burada Bafra için Samsun için mücadele ederken Sinop'ta da Samsun dernekleri Sinop için mücadele ediyor dolayısıyla hepimizin ortak amacı Türkiye'nin gelişmesi güçlenmesidir. Yeni Türkiye'nin inşasında yeni Samsun'u yeni Sinop'u 2023 hedeflerine taşıma yolunda beraber omuz omuza hareket etmemiz gerekiyor. Çünkü Yeni Türkiye'de sivil toplum örgütlerine daha büyük görevler düşecek. Hükümetimiz Milletvekillerini seçerken bile bu dönem sivil toplum örgütlerinin görüş ve fikirlerine başvurdu ve temayül yoklaması yaptı. Bu demektir ki sizlerde artık daha çok söz sahibi olacaksınız. Bu nedenle bende sizlerden birisi olarak bir sivil toplum örgütçüsü olarak sorunlarınızın çözüme ulaşma noktasında tecrübe sahibiyim. İnşallah vekaletinizi aldığımızda sizlerle birlikte hizmet etmenin mutluluğunu tadacağız. Birlik beraberliğimizden aldığımız güçle halkımıza ve şehrimize en iyi şekilde hizmet edeceğiz çünkü bizi güçlü kılan şey birlik beraberliğimizdir."dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Bafra Sinoplular Derneği Başkanı İsmail Başyaman ve yönetimi Ahmet Akça'ya destek vereceklerinin sözünü vererek, hizmet noktasında üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini belirttiler.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.