BİZE KARŞI ÇOK FARKLI MOTİVE OLUYORLAR

BİZE KARŞI ÇOK FARKLI MOTİVE OLUYORLAR
Teknik Direktör İrfan Buz, "Bu ligde bütün takımlar bize karşı çok farklı bir şekilde motivasyona bürünüyorlar." dedi.

"AİLE İÇERİSİNDE OLABİLİYOR"
İlk olarak Okan Dernek ile Ferhat Çulcuoğlu arasında yaşanan gerginliğe açıklık getiren İrfan Buz, “Takımımız hırslı bir şekilde İnegöl müsabakasına hazırlanıyor. Bu tür pozisyonlarda faul olur ya da olmaz. Burada arkadaşlarımız duygusal davrandı. Bunlar normal bir şey. Bunlar her futbol takımının içerisinde olan şeylerdir. Çok da büyütülecek ve abartılacak şeyler değil. Biz kendi bünyemizde bunları halledecek güçteyiz. Ondan dolayı bunun üzerine fazla yorum yapılmasını gerek bulmuyorum. Geçen haftada Bahattin ve İlyas Kubilay kadroda değildi. Burada en önemli şey takımdır. Takımda Kırklarelispor maçında iyi reaksiyon gösterdi ve 4-0 kazandı. Demek ki biz doğruların üzerine giderek doğruları yapmak durumundayız. Yılport Samsunspor kulübü ciddi bir kulüp. Tabi ki burada ciddi çalışılması gerekiyor. Zaman zaman bazı çizgiler geçildiği takdirde biz de bir aile babası gibi uyarı veriyoruz. Hatta takım içerisinde coşkulu ve istekli olmaları bizi de bir taraftan da sevindiriyor. Her yerde olduğu gibi profesyonel anlamda bir çizgi vardır. O çizgiyi geçmeyeceksiniz. Burada bütün futbolcular değerlidir. Aile içerisinde zaman zaman bazı şeyler olabiliyor. Kimsenin kuşkusu olmasın biz doğruların üzerine gidiyoruz” dedi.

xxxxx.jpg

"MOTİVE OLUYORLAR"
Ligdeki bütün takımların Yılport Samsunspor’a karşı farklı bir motive olduğunun altını çizen İrfan Buz, “Oyunu domine eden genelde Yılport Samsunspor’dur. Bu ligde bütün takımlar bize karşı çok farklı bir şekilde motivasyona bürünüyorlar. Onlarla biz yaşamak durumundayız. Biz çözüm üretmek durumundayız. Biz çözümün üzerine gitmek durumundayız. Yılport Samsunspor geldiği zaman özellikle rakip futbolcularla ilgili kendilerini gösterme açısından, motivasyonun en üst düzeyde olduğunu görüyoruz. Bunlarla baş etmek durumundayız” dedi.

15 GÜNDE 4 MAÇ
Son 15 günde 4 maç oynadıklarının altını çizen İrfan Buz, “Maç trafiği ile ilgili fikstüre bakıldığında Afyon’a gittiğimizde önce Ankara’ya gidiyoruz. Oradan Afyon’a geçiyoruz. Geri geldiğimizde başka bir deplasmana gidiyoruz. Fikstürde biraz yorgunluk olabiliyor. İnegöl deplasmanı zor bir seyahat değil. Önce Sabiha Gökçen’e iniyoruz oradan da İnegöl’e geçeceğiz. Gümüşhane’ye, Zonguldak’a üst üstte gittiğiniz zaman ya da Afyon’a veya Diyarbakır’a gittiğiniz zaman yorgunluk olabiliyor. Ama hiçbir şeyin arkasına sığınmıyoruz. Bunlar hem seyahat açısından hem de idman açısından kolay olmuyor. Çünkü sizin o istediğiniz çalışmaları da 15 gün içerisinde 4 tane maç oynadığınızda her 3 günde bir maç oynuyorsunuz ve seyahat etmeniz gerekiyor” şeklinde konuştu.

wwww-002.jpg

"LİG MARATONU ÇOK UZUN"
Her hafta maçlarının çok çetin geçtiğini belirten İrfan Buz, “Maçımıza gelemeyen yurt dışında ve şehir dışında olan bütün Samsunspor taraftarlarımızı buradan selamlıyoruz. Onlar bizi destekleyeceklerdir. Onların varlığını yanımızda hissediyoruz. Bizde elimizden gelen her şeyi yapıp İnegöl’den 3 puanla döneceğiz. Yılport Samsunspor hem içeride hem de deplasmanda 3 puan için mücadele ediyor. İnegölspor’dan alacağımız 3 puanı da taraftarlarımıza hediye ederek yolumuza devam etmek istiyoruz. Lig maratonu çok uzun. Mücadele etmek durumundayız. Çetin mücadeleler var. Her hafta çok çetin müsabakalar oluyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.