Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BİZ’DEKİ GAYRİ MİLLİLER

“Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Şahsın görünür rutbe-i aklı eserinde” Sözü gibi, Bizdeki BATICILAR ve REJİM olarak Doğu Bloku Kömünizm rejimini kendilerine rehber edinen, nice insan ve siyasi teşekkülü tarihler boyu izledik.

 Batıcıların batı derken, ALAFRANGA oluşları, kendi kimliklerini ret ederek. şekil ve yaşayışta kendi öz değerlerine tamamen ters olmasına rağmen, kopyacı insan tipleri ile, inançlarını dahi ret eden yığınları gördük. Darvin ve Evrim Teorisini kendine rehber edinerek, Geçmişlerini MAYMUN’la EŞLEŞTİREN, İnsanlıktan HAYVANLIĞA kendini soyca indiren nice kelli felli, cehli mürekkibi gördük.  

Şu anda Kömünizm’i ret eden, o uygulamanın yanlışlıklarını görerek, Din’e ve İnançlara kapılarını açan, Rusya ve Çin gibi sembol ülkelerin, var olan durumlarına rağmen, Bizde hala eskiye takılmış, Kömünist Manifestosu fikrini sözde savunan, Temel de ise, Batılı Alafrangacılarla, ATAİZİM (ALLAH’ı İNKAR) cılıkta buluşan her iki cenahın da  ülkemize mahsus nesli kalmamış fosilleri de gördük.   

 

ATAİZM batağında buluşan bu iki grubun, Batılı görünenleri, Zenginlik ve Dünya nimetlerini değişik pozisyonlarla elde etme becerileriyle görürlerken, Bunların arkadan desteklediği, Sol gurupların KAPİTALSİZM ve EMPERYALİZM alehtarı “sadece söylemleri” ülkemiz üzerindeki oynadıkları büyük oyunların aktörleri olarak gördük.

Asıl olan, Ülkeyi bölmek. Güçlenmesini önlemek. Yer altı ve yer üstü zenginliklerimize rağmen, ülkemizi ve insanlarımızı fakirleştirmek için her türlü entrika ve ihanet içinde oldukları görülürken. 1970 ve öncesi yıllarda, Sol fraksiyonların her türlüsünün cirit atması. Ermeni Asala örgütünün Diplomatlarımızı ve insanlarımızı katletmesi hala zihinlerimizde ve tarihi kayıtlarımızda mevcut iken. PKK nın 40 yılı aşkındır katlettiği canlar, yok ettiği mal varlıklarının hadde ve hesaba sığmayacak rakamlarda oldugudur.

Mevcut hükümetin, İç ve Dış politakadaki istikrarını çeşitli bahaneler ile Provakite etmek isteyen, muhalefet partileri, Dün’ü unutup bu gün ü, dün’e çevirmek için ellerinden geleni yapmaktadır.

Koalisyon hükümetlerinin istikrarsızlıklarını yıllarca yaşamış olan milletimizin, bugünkü toplumun eriştigi ekonomik duruma rağmen, tatminsizlik ve doyumsuzluk beyanları vermeleri gerçekle bağlaşmadığıdır.

Yapılan işlerin geçmişe göre REFORM olarak değerlendirilmesi gerekirken. Yapılan yatırımlar.Ulaşım, Saglık, Egitim, Emekli haklarındaki iyileştirmeler, S G Kurumunun yapılanması. 657 sayılı Kanundaki yeni getiriler. Sanayi ve Teknolojideki gelişmeler ve Devletin rölü. Dış siyasetteki istikrar, Afrika ülkeleri olan münasebetin ve ticaretin artırılması, İş gücü ve teknoloji transferi. Helikopter ve daha birçok savaş araçlarının TSK ihtiyacına yerli olarak cevap vermesi. İhracat yapılması. AB ilişkilerindeki 52 yıllık aldatmacanın ŞANGAY birligi hedefi gösterilerek  kısa zamanda sonuçlandırması, Hızlı Trenler,Bölünmüş yollar, Köprüler, su altı geçiş tunelleri ile binlerce imar ve ihya hareketinin yaşandığı günümüzde, ufka güvenle bakan bir TÜRKİYE ‘yi görememenin bir akıl noksanlığı oldugudur.

 

Batıya ve batı alışkanlıklarına adapte olmuş insanların, Türkiye’nin bu kendine mahsus öz değişimi ve gelişimine dudak büktükleri görülürken, Kendini ulusalcı ve Milliyetci kabul eden insanların, bu günkü MİLLİ hareketliliğe alkış tutmaları lazımdır.

Bu iki faktör içinde, en salim yolun, İslam ve Allah’ın ŞERİAT denilen hükümleri olmasına rağmen, Batı’nın dejenere edilmiş, Hristiyan inancının, ATEİZM’i ortaya çıkartan Skolâstik, dogunun değişik gizemlerindeki çeşitliliğinin dışında, şu anda terk edilmiş Kömünizm rejimi nin inkarcılığında, inatlaşan beyni yıkanmışların çekişmesinin yaşanması, arzu edilen akıl yolu olmadığıdır. Tarihi tecrübeler ile İnsanlık ufku, İSLAM’ın hak ve adalet, sevgi ve muhabbet üzerine kurulan nuruna ihtiyaç duymaktadır.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR