"BİZDE ONLAR KADAR GÜÇLÜYÜZ"

"BİZDE ONLAR KADAR GÜÇLÜYÜZ"
Samsunspor Başkanı Erkut Tutu, Ligde oynayacakları Kayserispor maçına değinerek, "Rakibimizin ligdeki durumu ve kadrosu belli. Ama biz de onlar kadar güçlüyüz. Kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.

"FUTBOLCU ARKADAŞLARA SONUNA KADAR GÜVENİYORUM"
Kayserispor maçının da diğer karşılaşmalar gibi büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Erkut Tutu, "Kaysersipor’un ligdeki durumu ve kadrosunun gücünün bilincindeyiz. Bizim için Kayserispor’da diğer takımlar gibi bir rakip. Biz ligi tek tek düşünerek bütün karşılaşmalarımızı oynuyoruz. Bizim takımımız da Kayserispor’dan daha az güce sahip değil. Ben futbolcu arkadaşlarımıza sonuna kadar güveniyorum. İnşallah bu işten de yüzümüzün akıyla çıkarız" dedi.

"TARAFTARIMIZA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"
Çok zor maç bir maç oynayacaklarını dile getiren Başkan Erkut Tutu, şöyle devam etti: "Taraftarlarımıza çok ihtiyacımız var. Bu nedenle yönetim olarak taraftarımızın stada girebilmesi için çaba sarf ediyoruz. Şehrin dört bir köşesine Passolig satış noktaları yerleştirdik. Bu saatten sonra taraftarlarımızın Passolig alarak bu maça gelmesi gerekiyor. Çünkü bu takımın 12'nci futbolcusu taraftarıdır. Samsunspor taraftarı bu ligin en özel taraftar gruplarından birisi. Onun için bizimle beraber Samsunspor'un destekçisi olmaya tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.