“BİZ SAMSUN’A HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞIYORUZ”

“BİZ SAMSUN’A HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞIYORUZ”
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarına Vezirköprü, İlkadım, Canik ve Tekkeköy ilçelerinde devam etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Türkiye'nin her yerine olduğu gibi Samsunumuza da ciddi hizmetler, önemli yatırımlar yapıldı. Bunlar yeterli mi? tabiki değil, sırayla, yapa yapa hizmetlerimize devam edeceğiz. Kiminle yine milletimizin desteği ile. Yaparsa yine AK Parti yapar" dedi. 

Her gittiği yerde Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mustafa Demir, ilçe belediye başkan adayları ve meclis üyesi adayları için destek isteyen Milletvekili Köktaş, "3'lü olsun, güçlü olsun" dedi. Milletvekili Köktaş programlarında yaptığı konuşmalarda şunları söyledi: "Hizmetse hizmet, ilçelerimizin hepsine aynı hizmeti götürmeye gayret gösterdik. Yollar, okullar, hastaneler, gençlik merkezleri, salonlar say say bitmiyor hepsine ciddi yatırımlar yapıldı. Bazı ilçelerimizde 7/24 hizmet veren sağlık kuruluşu yoktu AK Parti'den önce. Ciddi hizmetler önemli yatırımlar yapıldı. Bunlar yeterlimi tabiki değil sırayla yapa yapa hizmetlerimize devam edeceğiz. Kiminle sizinle, milletimizin desteği ile. Eksikliklerimiz olabilir, zamanla hepsi tamamlanır inşallah. Aile içinde de bunları yaşıyoruz. İhtiyaçlarımızı hemen karşılayabiliyormuz bazen olmuyor zaman alıyor. İşte bu işte böyle zaman alır fakat yine bizler bunu ak kadrolar bunu yapar. Çünkü Samsun bizim sevdamız, biz Samsuna hizmet aşkıyla çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte özellikle gençlerimizin başka şehirlere iş bulmak için gitmemesi için sanayi yatırımlarına ağırlık vereceğiz. Gençlerimize iş ve aş imkanı sunmanın gayreti içinde olacağız. 

fuat-koktas-(3).jpeg fuat-koktas-(4).jpeg

"ZAFER CUMHUR İTTİFAKI'NIN OLACAK İNŞALLAH"
Bütün yaptığımız mitinglerimizde, toplantılarımızda, programlarımızda özellikle şunu söylüyorum. Millet ittifakını temsil eden partilerin nasıl irtibat, ilişkiler içerisinde olduğunu görüyorsunuz. Örnek veriyoruz söz de eş başkanlarının söylediklerinden yola çıkarak. Diyorlarki kürdistan da biz kazanacağız, diğer yerlerde AK Parti ve MHP kaybedecek.  Yine diyorlarki Ankara da ve İstanbul da Millet ittifakının adayları HDP'nin oylarıyla kazandıklarını bilecekler. Duydunuz dimi bunları, söylediler bunları.  Biz bunu seslendirdik, biri çıkıyor açıklama yapıyor kamuoyuna; tam da benim bu açıklamalarım üzerine söz de yalan konuştuğumu söylüyor, şimdi siz hemşehrilerime soruyorum. Millet ittifakının CHP'nin, İP'in destekçisi, HDP değil mi?  Evet değil mi, aralarında gizli ittifak var mı yok mu? var değil mi. Bu anlamda aziz hemşehrilerim bu gizli ittifaka, adı millet olan ama içinde millet olmayan bu ittifaka 31 Martta en yüksek sesle sandıklarda cevap verecek, Cumhur ittifakını zafere taşıyacaktır inşallah." diyerek sözlerine son verdi. 

fuat-koktas-(6).jpeg fuat-koktas-(5).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.