"BİZ İLKE VE ERDEMLERİMİZİ BİR KENARA İTMEYİZ"

"BİZ İLKE VE ERDEMLERİMİZİ BİR KENARA İTMEYİZ"
MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Vezirköprü İlçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde, "Biz iktidar olma hevesiyle ilke ve erdemlerimizi bir kenara itemeyiz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, Vezirköprü MHP teşkilatı başta olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Milletvekili Hüseyin Edis, MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Hasan Budak'ı, Vezirköprü Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı'yı, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskanı Şakir Demirkan'ı, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Baskanı Mehmet Şerif Kaşıkçı'yı, Ticaret ve Sanayi Odası Baskanı Abdulkadir Fişekci'yi, Sulama Birliği Baskanı Osman Kuzubas'ı, Ziraat Odası Meclis Baskanı Mustafa Kaya'yı, Şoförler ve Esnaf Odası Baskanı Yılmaz Yigit'i, Vezirköprü Vatandaş Gazetesi Gen. Yay. Yön. Ali Göktan Teker'i, Yasam Gazetesi Sahibi Suat Pala'yı ve Özlem Gazetesi Sahibi Hayati Ağca'yı makamlarında ziyaret etti.

MHP'nin her geçen gün başarı çıtasını yükselttiğinin altını çizen Edis, bu başarıda bütün ilçe örgütlerinin de payı olduğunu belirterek başladığı ziyaretlerinde, "MHP’nin gösterdiği vizyon ve misyon ülke yönetimin nasıl olması gerektiğini ortaya koymaktadır. Türkiye’de yaşanan gelişmelere Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin belirlediği istikametten bakarsak istikrara ve güvene ulaşırız. Sosyal medyada ve vatandaşı birbirine düşürmeye çalışan zihniyetlere itibar etmemeliyiz. Bu tür fitne, fesat ve dedikodular ne MHP’nin ne de milletimizin birlik ve bütünlüğüne zarar veremez. MHP’nin yolu bellidir. Biz iktidar olma hevesiyle ilke ve erdemlerimizi bir kenara itemeyiz" diye konuştu.

Ziyaretleri esnasında sorunları da dinleyerek notlar alan Edis, sorunarın çözümü noktasında da gereken herşeyi yapacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum