“Biz İlçemize hizmet için çalışan büyük bir aileyiz”

“Biz İlçemize hizmet için çalışan büyük bir aileyiz”
Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar Tekkeköy Düğün Salonunda düzenlenen iftar yemeğinde belediye personeli ve aileleri ile bir araya geldi.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğine, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, daire müdürleri, belediye personelleri ve aileleri katıldı. Belediye çalışanlarının yoğun katılım gösterdiği iftar yemeği öncesi Başkan Togar, tüm masaları tek tek gezerek personel ve aileleri ile sohbet etti. Başkan Togar Orucunu temizlik işinde çalışan personelin masasında açtı. İftar yemeği ve yemek duasının ardından konuşma yapan Başkan Hasan Togar, “ Bu akşam bu salonu dolduran bizler İlçemize hizmet için çalışan büyük bir ailenin fertleriyiz. Bu kalabalık ve birliktelik ne kadar güçlü ve büyük bir aile olduğumuzun en güzel göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Başkan Togar, “Müdüründen amirine, memurundan işçisine, çalışanlarımız arasında birlik ve beraberliğin artırılmasına da vesile olan bu iftar yemeğinde siz değerli çalışma arkadaşlarımla birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Rabbim bu birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın. Bu akşam burada birlik ve beraberliğimizi çok güzel bir şekilde sergilemiş bulunuyoruz. Personelimiz yediden yetmiş yediye eşiyle çocuklarıyla hep bir arada. Allah, bu birlikteliğimizi daim etsin. Bizlerher geçen gün daha da değişen ve gelişen ilçemizin insanlarına hizmet etmek için elimizden gelen gayreti hep birlikte sarf ediyoruz. Yaptığımız tüm güzel işlerimizi sizlerin özverileriyle yapılıyoruz. Amacımız ilçemizde yaşayan ellibin nüfusu kucaklayarak daha güzel yarınlara kavuşturmaktır. Her şeyin daha güzel olabilmesi için sizlerin de elinizi taşın altına koymanız gerekiyor. Birlikten kuvvet doğar. Herkes üzerine düşen görevi laiki ile yaptığında zaten işler tıkır tıkır yürür. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı yaptığımız ibadetlerimizi dergahı izzetinde makbul eyler inşallah. Hepinizin Ramazan bayramı şimdiden kutlu olsun” dedi.

Başkan Togar, personel iftar yemeğinin adından yeni hizmete giren Tekkeköy Belediyesi Sevgi Tekkesinde personel ile sohbet edip çay içti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.