"Biz Büyük Bir Aileyiz"

"Biz Büyük Bir Aileyiz"
Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Adayı Osman Topaloğlu, Kadın ve Gençlik Kolları, Teşkilat Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven, 19 Mayıs Belediye Başkanı ve Adayı Osman Topaloğlu, Kadın ve Gençlik Kolları, Teşkilat Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi istişare toplantısı gerçekleştirildi.

dsc_3671.jpg

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Seven; ‘’ 10 yıldır 19 Mayıs Belediyesinde Ak Parti Belediyeciliğinin örneğini görüyoruz. 2009 yılından itibaren ilçemizde gönül belediyeciliği devam ediyor. Bizler birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyecek bir dayanışmanın örneğini göstererek, tüm aday adaylarımıza eşit yaklaştık. Çok sağlıklı bir aday adaylığı süreci yaşadık. 31 Mart akşamı Cumhur ittifakının adayı olan Belediye Başkanımız Sayın Osman Topaloğlu ile birlikte yüksek bir oyla seçimleri kazanıp, ustalık döneminde ustalık eserleri bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

dsc_3677.jpg dsc_3698.jpg

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı ve Adayı Osman Topaloğlu; ‘’ Allah’a hamdolsun ki bu seçim süresinde hiçbir sıkıntı yaşamadan Sayın İlçe Başkanımızın başkanlığında ilçe teşkilatımızın, meclis üyelerimizin, mahalle başkanlarımızın, her birinin özel itinası ile birlikte çok sağlıklı, ilçemiz açısından son derece umut verici aday adaylığı süreci yaşandı ve 19 Ocak Cumartesi günü de Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla Samsunumuzun ilçe Belediye Başkan Adaylarımız açıklanmış oldu. Bizler Ak Parti Ailesi olarak büyük bir aileyiz.Aday adaylığı süreci artık bitti. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımız bizim arkadaşımız ve bu davanın birer neferi. Şimdi hep birlikte ilçemizde, ilimizde ve ülkemizde Cumhur İttifakının oyunu en yüksek seviyeye çıkartmamız ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dünya mazlumlarının umudu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yüküne omuz verme zamanı. ‘’dedi.

dsc_3742.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.