Biz böyleyiz…

* Rusya, artık Türkiye"den Domates almıyor neden?
Türkiye"nin, Rusya"ya ihraç ettiği Domatesler de zirai ilaç kalıntıları olduğu tespit edilmiş ve ihracat durmuş.
Peki  bu Domatesler şimdi ne oluyor?
Söyleyeyim; Ucuz fiyatla iç piyasada satılıyor. Salata yap, salça yap, yemeğine kat istersen tuza bandır ye. Bize bir şey olmaz bizler lıkır, lıkır radyasyonlu çayları içmedik mi?  Çernobil"e kafa tutmuş bir millet, iki gıdım zirai ilaç kırıntısından mı korkacak?

* Elektrik zammı mutfağı çarpmış neden ?
Gelir artmazken, giderler artıyormuş. Doğal gaz, vergiler, akaryakıt zamları derken elektrik"te bu furyadan nasibini alacakmış. Her şeye zam üstüne zam yapılırken ücretler, maaşlar yerinde sayıyormuş hele de emekliler kıvranıyorlarmış…
Elektrik zammı mutfağı mı çarpmış? Ne mutfağı yahu, insanları çarptı, insanları…

* Kızına kuma ister misin?
Diyanet İşleri Başkanlığı, Hadis"lerle ilgili yürüttüğü yeni çalışmalarıyla bağlantılı olarak yapılan  sokak araştırmasında; Vatandaşa çok evliliği soruyorlar. Eş görevini yerine getiremiyorsa caiz"dir cevabı çoğunlukla veriliyor. Peki kızınız evlendiğin de, eşi bu sebeple kuma getirmek isterse..?
Cevap; Bu soru maksadını aştı, insana böyle şey sorulur mu?

* Eksik personel mi?
Türk İmar-Sen Samsun şube başkanı Mustafa Çakır, Tapu müdürlüklerinin eksik personelle çalıştığını, yoğun iş temposu karşısında cehennem hayatı yaşandığını söylemiş. Az sayıdaki personelin psikolojik açıdan patlamaya hazır bomba haline geldiğini belirtmiş.
Binlerce Üniversite mezunu işsizken, Tapu Müdürlükleri personelsizlikten kıvranıyor. Anlayan varsa beri gelsin…

Önceki ve Sonraki Yazılar
Arşivi
SON YAZILAR