BİROL AKKAYA VE EKİBİNİN SON HAFTASI

BİROL AKKAYA VE EKİBİNİN SON HAFTASI
Çarşambaspor'un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya," 18-10-2015 tarinde ekibile birlikte göreve başladık ve lig'te 11 galibiyet 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldik "dedi.

'OYUNCU TOPLULUĞUNUN KARAKTER YAPISINI DÜZELTEMEDİK'
Oyuncu profilinin yeterli olmadığını tespit ettiklerini dile getiren yeşil-beyazlı ekibin Çarşambaspor'un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya ekibile birlikta  görevi alırken oyuncu profilini yetersizliğini bir bahane sebebi olarak görmedik.  Oyuncu topluluğunun içinde farklı kareketerlere sahip kişiler olması takımın başarısınıetkiledi. Teknik heyetin ve Başkanımızın çok fazla çabalamasına rağmen bu oyuncu topluluğunun karakter yapısını düzeltemedik.Takımın düşme potasında olmasına rağmen Kulüp Başkanımız Sayın Özkan Yıldırım hiçbir topçunun alacağının kalmaması konusunda çok hassas davrandı buna rağmen bu oyuncu topluluğu takımın düşmesi için elinden gelen her şeyi yaptık"diye konuştu.


'BİZLERE FAZLA İŞ DÜŞMEDEN BU TAKIM KÜMEDE KALIRDI'
Benim şahsi fikrim  oyuncu grubu seçiminde hata yapıldığını vurgulayan  Çarşambaspor'un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya karakter sahibi oyuncu tipleri ile yola çıkılsaydı ve bu arada paraya çok önem vermeyen bir ruh yapısına ve ekip ruhuna sahip oyuncular elimizde olsaydı bizlere fazla iş düşmeden bu takım kümede kalırdı.Çarşambaspor'un  tekrar yukarlara çıkması için planlama yapılması ve teknik heyete tam destek verilip sonucun sabırla beklenmesi azımdır tabiki doğru oyuncu seçimi ile takım ruhunu taşıyan bir grup ile Kulüp Başkanımız Sayın Özkan Yıldırım'ın  sonsuz desteği ile başarı gelecektir"dedi. 
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.