BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR
Alucralılar Derneği'nde düzenlenen buluşmaya katılan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok birlik beraberlik mesajı verdi.

Başkan Tok, "Birlik ve beraberlik içinde çalıştıkça her zaman kazanan şehrimiz, ülkemiz olacaktır." dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Alucralılar Derneği'nde düzenlenen buluşmada dernek üyeleri ile bir araya geldi. Sabah saatlerinde düzenlenen programa İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yanı sıra İlkadım Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. Birlik beraberlik mesajlarının verildiği buluşmada renkli görüntüler meydana geldi. Dernek üyelerinin isteklerini dinleyen Başkan Tok, Alucralıların ile yakından ilgilendi. Tok düzenlenen programdan oldukça memnun kaldığını belirterek Alucralılar Derneği Başkanı Mustafa Koçaoğlu’na teşekkür etti.

 

"BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR"

Gerçekleşen buluşmada birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Alucralı dostlarımızın arasında olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Bizler memleket ayrımı yapmadan her kesimin yanındayız. Daha başarılı hizmetler yapabilmek, halkı memnun etmek bunları gerektirir. Alucralı kardeşlerimi yakında tanırım, her zaman yorulmadan çalışıp işlerini sonuna kadar takip ederler. Bu noktada hepsini tek tek tebrik ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde çalıştıkça kazanan ve kalkınan her zaman şehrimiz, ülkemiz olur. "Birlikten kuvvet doğar" cümlesi her zaman doğrunun göstergesi olmuştur. Bu doğrunun yolunda bizlerde yorulmadan sıkılmadan her daim yürümeye devam edeceğiz." diye konuştu.

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok programın ardından Saathane  esnafını gezerek bir süre sohbet etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum