'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'

'BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ'
Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Yakakent’te 17 mahallede görev alan muhtarlar ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Başkanlığı tarafından Yakakent Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Çözüm Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen muhtarlar toplantısına Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma başta olmak üzere Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Alaçam Yakakent Fen İşleri Şube Müdürü Aşkın Cansın, Yakakent Muhtarlar Derneği Başkanı ve Gündüzlü Mahallesi Muhtarı Niyazi Çiçek, Yakakent Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Murat Kunduz ile İlçede yeni dönemde görev alan mahalle muhtarları katıldı. 

ybb6688.JPG

"Dayanışma içinde çalışacağız"
Toplantıda bu dönem ilk defa seçilen ve yeniden seçilerek görevine devam eden 17 mahallemizin muhtarlarına hoş geldiniz diyerek sözlerine başlayan Başkan Kıyma, yerel seçimlerde başarı gösteren tüm muhtarlara hayırlı olsun dileklerini iletti.  Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, “Şimdi söz sizde. Bizler sizlere kendimizi pek çok kez ifade ettik, her zaman yanınızda olduğumuzu da her fırsatta aktarmaya çalıştık. Bu nedenle bugün ben bir konuşma yapmak yerine, önceliği sizlere vermek istiyorum. Bölgenizde, mahallenizde yaşadığınız sorunları dinleyerek bu sorunlara Yakakent Belediyesi ve Alaçam Yakakent Fen İşleri Şube Müdürlüğü olarak ekiplerimiz ile birlikte çözüm sunmaya çalışacağız. Muhtarlıklarınızda eğer eksiklikler varsa, bunları da bizlere tek tek iletmenizi istiyorum sizlerden. Çünkü bizler, Yakakent Belediyesi olarak her zaman sizlerin arkasında ve yanınızdayız. Görevimiz sizlerin, mahallenizin ve tüm halkımızın huzur içinde yaşamasını sağlamak. Bunu da siz değerli muhtarlarımız ile birlikte koordineli bir şekilde; birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışarak yapacağız ve birlikte başaracağız” dedi.

ybb6703.JPG

Daha sonra mahallelerinin sorunları ve çözümleri hakkında karşılıklı diyaloglarla devam etti. Başkan Kıyma mahallelerinin ekonomik yönden kalkınması için hayvancılık ve mera yönetimleri konusunda muhtarların görüşlerini dinledi. Toplantı boyunca muhtarların iletmiş olduğu tüm istek ve talepleri ekiplerine bir bir not ettiren Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, bu ihtiyaçların giderilmesi hususunda, belediyenin ilgili birimlerine ivedilikle talimatlar vereceğini kaydetti. Konuyla ilgili görevlendirilecek olan belediye ekiplerinin, bölge bölge mahalle muhtarlıklarını ziyaret edip keşif yaparak eksikleri tamamlayacaklarını bildirdi.

ybb6716.JPG
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.