BİRLİK VE BERABERLİK RUHU

BİRLİK VE BERABERLİK RUHU
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışan düşmanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verilen mücadele, azim ve kararlılığın tüm dünyaya ilan edildiği 30 Ağustos 1922' de kazanılan Başkomutanlık Meydan Muhaberesinin 94. yılını kutlamanın gururu içerisindeyiz. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlık ettiği büyük taarruz sayesinde, işgal altındaki topraklarımız düşmandan arındırılmış ve istiklal mücadelesinin hak ettiği büyük zaferle taçlandırılmıştır. 
Bugün bizler de kahramanlarımızın mirasçısı olarak Türkiye Cumhuriyeti'ni muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak, milletimize daha güzel imkanlar sunmak için var gücümüzle çalışmaya gayret gösteriyoruz. Milletçe elde ettiğimiz başarılar ve ülkemizin geldiği seviye, yolumuzun açık olduğunun en önemli göstergesidir. Büyük hamleler gerçekleştiren ülkemiz geleceğe umutla bakıyor, güvenle hedeflerine doğru yoluna devam ediyor.
Bu duygu ve düşüncelerle, bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü, birliği ve huzuru için canlarını veren tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Kurtuluş Destanının zaferle taçlandırıldığı 30 Ağustos Zaferi’nin 94. yılı vesilesiyle aziz milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.