BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ
Taşçı’dan 30 Ağustos mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında birlik ve beraberlik mesajı veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Dün, ‘Söz konusu vatan olduğunda, gerisi teferruattır’ diyen atalarımız gibi, bugün de bizler aynı sözü söylüyor ve hainlere, bölücülere karşı omuz omuza mücadele ediyoruz” dedi.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, yayınladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Türkiye’de son dönemde yaşanan gelişmelere karşı Türk Milletinin, tıpkı 30 Ağustos Zaferinde olduğu gibi birlik ve beraberlik içerisinde reaksiyon gösterdiğini söyleyen Başkan Taşçı, “Türk Milleti, atalarına, dedelerine layık bir millet olduğunu yakın zamanda bir kez daha gösterdi. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece, dostun güvendiği, düşmanın korku duyduğu bir ülke olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıldönümünde yayınladığı mesajında Başkan Taşçı, “Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimiz, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde gösterdiği büyük kahramanlıklarla, vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı mücadeleler vermiştir. Birlik ve beraberlik ruhu ile verilen bu mücadeleler büyük zaferleri de beraberinde getirmiştir. Atalarımız, dedelerimiz, bizlere bu toprakları vatan olarak bırakmış, bu uğurda canlarını hiçe saymıştır. Türk Milleti, atalarına, dedelerine layık bir millet olduğunu yakın zamanda bir kez daha gösterdi. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece, dostun güvendiği, düşmanın korku duyduğu bir ülke olmaya devam edeceğiz” sözlerine yer verdi.

Türkiye’nin Türk Milletine atalarından emanet olduğunu söyleyen Başkan Taşçı, “Atalarımızdan emanet aldığımız ve çocuklarımıza emanet edeceğimiz vatanımızı her alanda en üst seviyeye çıkartmak için çalışmalıyız. Bunun için de ihtiyaç duyduğumuz şey sadece birlik ve beraberliktir. Yakın zamanda, 15 Temmuz gecesi vatan hainlerine karşı ortaya koyulan mücadele, 30 Ağustos Zafer Bayramını bizlere armağan ecdadımızın torunları olduğumuzu net bir şekilde ortaya koymuştur. Dün, ‘Söz konusu vatan olduğunda, gerisi teferruattır’ diyen atalarımız gibi, bugün de bizler aynı sözü söylüyor ve hainlere, bölücülere karşı omuz omuza mücadele ediyoruz. Bu vesileyle tüm yurttaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.