BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz 15 Temmuz Demokrasi detanı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Semiz,"15 Temmuz Destanının birinci yılında tıpkı geçen sene olduğu gibi bu senede Sivil Toplum Örgütleri olarak Meydanlarımızı boş bırakmadık. Hep beraber tek yürek olarak hain darbe girişimini lanetledik" dedi.

 

 

SAMSUN TEK YÜREK OLDU

Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz 15 Temmuz Destanının birinci yılı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Canik Sivil Toplum Örgütleri olarak tıpkı bir yıl önce olduğu gibi bu yılda meydanları boş bırakmadıklarını belirterek şunları söyledi; "15 Temmuz hain darbe girişimi gecesi o şanlı direnişte şehit ve gazi olmuş kahramanlarımızı anmak üzere Sivil Toplum örgütleri olarak meydanlardaki yerimizi aldık. Vatanına ve Bayrağına sahip çıkan Milletimiz yine aynı inançla Samsun Cumhuriyet Meydanına akın ettiler ve demokrasi nöbetinde yer aldılar."

 

15 TEMMUZ BİR MİLATTIR

"15 Temmuz, milli birlik ve beraberlik adına bir milattır. Milletimizin gösterdiği kararlılık tüm Dünyaya örnek olmuştur. Herkesin şunu çok iyi bilmesini isterim ki Türk milleti birlik ve beraberliği ile tıpkı bugün olduğu gibi gelecekte de devletimize karşı her türlü ihanet girişimlerinin karşısında duracaktır. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin. O gece canlarını bu milletin geleceği için feda eden şehitlerimizi, tankların önünde duran gazilerimizi unutmayacağız. 15 Temmuz Destanının 1. Yıl dönümünde şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz."

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.