BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BOZULMASIN
Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz 16 Nisan'da yapılacak olan referandum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

16 Nisan'da yapılacak olan referandum ile ilgili açıklamalarda bulunan Canik Müteahhitler Derneği Onursal Başkanı Cemal Semiz Referandum'un Türkiye'nin geleceği açısında büyük önem taşıdığını belirterek,"Türkiye'de ve Avrupa'da yaşayan Vatandaşlarımızın oy kullanacağı Referandum Ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Ancak bu referandum'da evet yada hayır oyu kullanacak vatandaşlarımızın hepsi bu Ülkenin birer evladıdır. 15 Temmuz gecesinden yola çıkarak birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmüş olduk." dedi. 

Sicil Affı ve Garanti Fonu ile ilgilide açıklamalarda bulunan Başkan Cemal Semiz,"Devlet Bankalarımıza sicil affı ve Devlet garanti fonu kredisi ile ilgili yazılı bir belge bugüne kadar ulaşmamış. Bu nedenle şahsım ile beraber bir çok meslektaşım Devlet bankalarındaki sicil affı ve devlet garanti fonu kredisinden faydalanamıyor. Bu konuda yetkililerin Devlet bankalarına yazılı açıklama göndermesini talep ediyoruz. Aksi taktirde Devletimizin esnaflara sunduğu garanti fonu kredilerinden faydalanamıyoruz. Bu konuda gerekli adımlar kısa süre zarfında atıldığı taktirde piyasaların canlılık kazanacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.