BİRLİK OLMA ZAMANI

BİRLİK OLMA ZAMANI
AK Parti 82. İl Danışma Meclisi Toplantısı Atakum'daki Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi. AK Parti'nin 3 Kasım 2002 tarihinde iktidara gelişinin 17. yıl dönümünde gerçekleşen toplantıda yoğun katılım vardı.

'DÜŞMANA FIRSAT VEREMEYİZ'
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, ''Her Şey Türkiye için diyerek çıktığımız bu yolda 17 yılı geride bıraktık. 3 Kasım 2002, milletimizden aldığımız destek ve güç ile Türkiye'nin yükselişinin ve şahlanışının başlangıç tarihi olmuştur. Tüm umutlarını bizlerin, iktidarımızın tökezlemesine bağlayan Türkiye düşmanlarına bekledikleri fırsatı veremeyiz. Parti yöneticileri, Belediye Başkanı, meclis üyesi teşkilat mensubu hiçbir kardeşimizin, partilimizin böylesi ağır bir vebalin altına girmeyeceğine inanıyoruz'' dedi.

1-147.jpg

SAFLARI SIKLAŞTIRMA GÜNÜ
Gün safları sıklaştırma günü diyen Aksu şöyle devam etti: ''Bizler, birlik olmadan dirlik olmayacağına inanan, aynı davaya, aynı sevdaya gönül vermiş insanlarız.Zaman; şehrimizin maslahatını, milletimizin menfaatini, ülkemizin bekasını, her türlü küskünlüğün, kızgınlığın önüne koyma zamanıdır. Gün fitneyi büyütme, kırgınlıkları derinleştirme günü değil, bir olma, beraber olma, kenetlenme, safları sıklaştırma günüdür.  Şehrimizin yarını, Ülkemizin istikbali, bizlerin de mensubu olduğu bu kadroların omuzlarındadır. ''

5-039.jpg

'MİLLETİMİZİN HİZMETİNDEYİZ'
Samsun'un gelişmesinden rahatsız olanların olduğunu vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Samsun'un da bu kutlu yürüyüşünden rahatsızlık duyanlar var. Bir kısım insanlar belli kaygılarla küçücük duygu ve beklentilerin yerine gelmediğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Aslında Samsun'u her alanda çok iyi bir yere götüreceğimizi tamamı biliyor. Halkımız kendine hizmet edeni tanır ve tarif eder. Siyasette hizmet edecek olan tüm arkadaşlarımızın, hepimizin en büyük gücü budur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum