Birlik Beraberlik Buluşması

Birlik Beraberlik Buluşması
Ayvacık İlçesi Çamlıkale Mahallesi Kadı mezar yaylasında şenlik havasında birlik ve beraberlik pikniği düzenlendi.

Düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Mehmet Zahit Uzun başta olmak üzere Belediye Başkanı Mustafa Belur, İlçe Jandarma Komutanı, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe ve yönetimi, İlçe Müftüsü, Belediye Başkan Yardımcısı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarından Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Başkanı Sadettin Sarıoğlu, Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Siyasi Partilerin Temsilcilerinden Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Duman, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Şube Müdürü, Belediye Fen İşleri Müdürü, Yazı İşleri Müdürü, Mali Hizmetler Müdürü, İlçe Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri, 43 mahalle muhtarları ve Çamlıkale Mahalle sakinleri ile 100’ü aşkın katılımla birlik ve beraberlik pikniği yapıldı.

İlçede ayrım yapılmaksızın Kaymakamlık, Belediye, Kamu Kurumları, muhtarlar, farklı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıYla el ele vererek tam bir uyum içerisinde İlçede yapılacak hizmet ve çalışmalarda birlik beraberlik içinde en güzelini yapma gayretinde olduklarının vurgusu yapılarak diğer ilçelere birliktelik örneği ortaya konuldu.

Ortak amaclarının ve gayretlerinin daha mükemmel bir Ayvacık’ı birlikte inşa etmek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Belur “ Çamlıkale’mizin bu güzel yaylasında bu muhteşem kalabalıkla, ilçemiz adına vermiş olduğumuz birlik, beraberlik ve kardeşlik buluşma fotoğrafımız beni son derece mutlu etti.

Her birimizin ortak paydası aşık olduğumuz İlçemizi ülke genelinde hak ettiği değere en kısa zamanda ulaşmasını sağlayarak, marka bir Turizm cenneti oluşturmak. Geçmiş yıllarda yaptıklarımızın inşallah el birliğiyle daha da ilerisine geçeceğiz. Bu manzarayı görmek beni gerçekten etkiledi. Bu gibi etkinlikleri daha kapsamlı hale getirerek sık sık bir araya gelip uyum içerisinde İlçemizi en güzel şekilde huzurlu ve mutlu bir şekilde yönetelim. Bu birlikteliği sağlayan vesile olan her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Daha sonra toplu bir şekilde fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

Onur Özsoy

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.