BİRLİK BERABERLİĞE VESİLE...

BİRLİK BERABERLİĞE VESİLE...
BAŞKAN EDİS,'MİRAÇ GECESİNİ YENİDEN İDRAK EDECEĞİZ'

Miraç Kandili ile ilgili bir mesaj yayınlayan Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “İslam aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diler,tüm hemşerilerimizin ve Müslümanların Miraç kandilini kutlarım” dedi.


Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,idrak edilecek olan Miraç Kandili ile ilgili bir mesaj yayınladı. Başkanı Edis mesajında, “Peygamberimizin (sas) ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakkın yüksek huzuruna kabul edildiği Miraç gecesini yeniden idrak edeceğiz. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek gün ve gecelerden bir tanesi olan Miraç gecesine kavuşmanın hazzı, heyecanı ve mutluluğu içindeyiz” dedi.

İSLAM ALEMİNİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNE VESİLE OLSUN
“Miraç Kandili, Peygamberimizin yüce Allah tarafından ihsan ve lütufla şereflendirildiği müstesna bir gecedir.” şeklinde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Miraç Kandil'ini fırsat bilerek bu geceyi manevi açıdan en güzel şekilde değerlendirmek gerekiyor. Bu güzel geceyi, ülke ve millet olarak kucaklaşıp, kenetlenmenin, birlik ve beraberlik içinde yaşamanın, manevi anlamda arınmanın, aydınlık yarınlara el ele birlikte yürümenin güzel ve kaçırılmaz fırsat vesilesi olarak algılayalım. Bu mübarek gecede yapılacak samimi dua ve yakarışların İslam Aleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın barış, huzur ve mutluluğuna vesile olmasını diler, tüm  hemşerilerimizin ve Müslümanların Miraç Kandilini kutlarım.”
Köksal ÖNER

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.