’BİREYSEL HATALARIMIZIN NEDENİ İLE MAĞLUP OLDUK’

’BİREYSEL HATALARIMIZIN NEDENİ  İLE MAĞLUP OLDUK’
Deplasmanda lider Kastamonuspor'a 3-1 mağlup olan Çarşambaspor' un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,” Rakibimize bireysel hatalarımızın nedeni ile mağlup olduk ve bunu telafi edeceğiz” dedi.

'BU MAÇTA ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ'
Kastamonuspor karşısında iyi oyun sergileyemediklerini ifade eden Çarşambaspor' un Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,” Devre arası transfer etiğimiz oyuncularımıza ilk on birde şans verdim ve sadece bir oyuncumuzdan verim alamadık. Karşılaşmanın 20'nci dakikasında değiştirmek zorunda kaldım. Diğer oyuncularımız ise görevlerini yerine getirdiler. İyi mücadele ettik ve bu maçta şans bizden yana değildi. Mağlup olduk “diye konuştu.

KAYBETTİĞİMİZ ÜÇ PUANI TELAFİ EDECEĞİZ
Ünyespor maçının hazırlıklarına Salı günden itibaren kendi tesislerimizde başlayacaklarını belirten yeşil-beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Birol Akkaya,” Hafta sonuna kadar yapacağımız idmanlarla rakibimizin karşısına çıkacağız.Kastamonuspor karşısında kaybettiğimiz üç puanı bu maçta telafi edeceğiz. Takımımızda cezalı ve sakat oyuncumuz bulunmuyor.Hemşerilerimizi Ünyespor maçına davet ediyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.