Dursen Özalemdar

Dursen Özalemdar

BIRAKIN GİTSİNLER

TEFEKKÜR

Dursen Özalemdar

 

BIRAKIN GİTSİNLER

 

Bu tür haberleri izleyerek hayretimiz daha da artıyor.” PKK SIKIŞTA HDP LİLER KOŞTU” HDP deyince kimler, 5 VEKİL ve PEŞİNDEKİLER. Güvenlik güçleri neden müdahale eder, Bırakın koşabildikleri yere kadar koşsunlar. Birkaç gün evvel, HDP nin başı Demirtaş’ta koşmuştu. PKK sıkışacak. HDP koşacak. Bu ne demek. BU BİR İŞTİRAKİN GÖSTERGESİ DEĞİLMİ.  Teröristler ve onların idarecileri ortaya çıkmış. Olay yerine koşmuş, “AMAN BİZİM ADAMLARI VURMAYIN “ diye CANLI KALKAN OLMUŞLAR. Bundan daha açık SUÇ OLURMU. BUNDAN DAHA AÇIK İŞTİRAK OLUR MU? Şırnak’ta eylem yapıp, Cudi dağına kaçan teröristleri, Asker’in takibi sonucu sıkıştırması ve çatışma ortamında dayanamayacaklarını görmeleri üzerine, HDP li ağbilerine İMDAT çağrısı yapmaları üzerine, CANLI KALKAN görevini üstlenenler de AYNI DURUMA gelmez mi. Kurşun adres sormadığına göre salın gitsin. Mehmetçiğin kurşunlarına KALKAN OLSUNLAR. Bakalım kaç tanesi daha bu eylemi yapabilecek.

 

HDP li BELEDİYELERİN ALET EDEVATI ile YOLLARA YERLEŞTİRDİĞİ PATLAYICILAR. Birbiri ardınca patlatılıp, ASKERİMİZE, POLİSİMİZE ve SİVİL HALKIN CANINA MALINA ZARAR VERMESİNE RAĞMEN, HDP li Vekil ve taraftarların, böyle bir pozisyonda yer almaları, DÜŞMAN HEDEF olarak algılanması gerçeğidir. Dağa kaçan terörist ne ise, KALKAN lık görevi yapan da aynı suçluluk eylemindedir.

 

Bu  nesil 1500 sene evvel, İRAN’da ortaya çıkan MEZDEK ve sonraki tarihlerde zuhur eden, HASAN SABAH ve ALAMUT kalesi olaylarındaki AHLAKSIZ ve DİNSİZ neslin devamı olduğudur. Kader zamanlar içinde çeşitli bahaneler ile, vazifelendirdiği ŞEYTANİ ve RAHMANI alğılar içinde, ŞEYTANA hizmet edenlerle,  RAHMAN’ a tabi olanları bu olaylarla İMTİHAN ediyor.  Şeytanın velet’i zinalarını ,CEHENNEM in kütükleri yaparken, ALLAH (c.c.) tabi olanları da ŞEHİTLİK ve GAZİLİK mertebesi vererek MÜKÂFATLANDIRIYOR.

 

HDP li Belediyelerin Kandil’e HAZIRLIK KURSU olarak düzenlediği TERÖRİST YETİŞTİRME KURSU bu şekilde Milli Gazetelerimizde Manşet oluyor. Para ve KADIN vaat edilerek KANDIRILAN Müslüman çocukları TERÖRİST olarak yetiştiriliyor.

 

Biz de hala bu bölgedeki Belediye ve Başkanlarını yerinde tutuyor. Onlara Devlet olarak maaş ödüyor ve ÖDENEK tahsis ediyoruz. Mecliste ki ELEBAŞLARI VEKİLLEREDE AYDA 16.000 LİRA MAAŞ VERİYORUZ. BAKAN YAPIYOR ADAM YERİNE KOYUYORUZ…

 

Buna ne lahana turşusu ne perhiz denir. Avrupa’nın ABD nin bu konudaki ikilemlerine rağmen, Kime hoş görünüşte bulunuyoruz. Devletin gücünü bunları yok ederek ortaya koyarken, bu geri plan elemanlarını da yok etmenin kaçınılmazlığıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dursen Özalemdar Arşivi
SON YAZILAR