BİRA CİNAYETİ

BİRA CİNAYETİ
Bira vermeyen büfe işletmecisini öldürdü, birahanede yakalandı

SAMSUN'da kendisine bira vermeyen büfe işletmecisi 33 yaşındaki Serkan Atayman'ı tabancayla öldürdüğü suçlamasıyla aranan 34 yaşındaki Serkan Ç., polis tarafından bir birahanede içki içerken yakalandı.

Olay, dün İlkadım İlçesi Selahiye Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Serkan Ç. Serkan Atayman'a ait büfeye giderek bira aldı. Biraları içtikten sonra tekrar büfeye gelen şüpheli para uzatıp 2 adet daha bira istedi. İşyeri sahibi şüpheliye "İçkili gelme sana bira yok" diyerek vermedi. Bunun üzerine Serkan Ç., belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartıp 7 el ateş etti. Başına ve vücudunun çeşitli yerlerine kurşun isabet eden Atayman, olay yerinden yaşamını yitirdi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettiği şüphelinin birahanede yakalayıp gözaltına aldı. Cinayetin ardından kaçan şüphelinin eve gidip üzerini değiştirdikten sonra silahı bir akrabasına bırakıp, İlkadım İlçesi Hançerli Mahallesi'ndeki bir birahaneye geldiği öğrenildi. 

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Serkan Ç., "Büfeden bira alıp içtim. Bir süre sonra tekrar bira almaya gittiğimde bana 'İçkili gelme sana bira yok' deyince sinirlendim. Belimdeki silahı çıkartıp ateş ettim" dedi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında bugün adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.