BİR TESELLİ VER

Yılport Samsunspor 2018-2019 sezonunda Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'ın vermiş olduğu mali destek ile geçen sezon yapılan transferler ve oynana futbol ne yazıktır ki Yılport Samsunspor'u bir üst lige çıkaramadı.

TFF 2.Lig bana göre dipsiz bir kuyu. Buraya düşen ve gelen kolay kolay bir üst lige çıkamıyor. Bir örnek verecek olursam; yıllardır Süper Lig ve 1.Lig oynamış olan Sakaryaspor'un geçen akşam 1.Lig'e çıkma şansını Karagümrük'e kaptırmasıyla bir kere daha şok yaşadılar. Bir türlü 2.Lig'den bir üst lige terfi edememenin sancınısı yaşadılar. Karagümrük'ün bir avuç taraftarına karşı Sakarya'nın tribünleri tamamen doldurduğu bir maç izledik. Kazanan taraf Karagümrük oldu. Ben bu köşemden onları tebrik ediyorum.

Yılport Samsunspor'a gelince... Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaybederek hem taraftarlarını hem de Yıldırım Holding İcra Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'ı çok fazlaca üzmüş oldu. 2019-2020 sezonuna gelince Yıldırım, efsane başkan İsmail Uyanık'a 'ne yaparsanız yapın şartlar neyi gösteriyorsa yerine getirin ve bu takımı bir an evvel ikinci ligden kurtarın' mesajını iletmiş oldu. Samsunspor bu ligden çıkamayarak çok şeyler kaybetti. Yıldırım'ın hedefinde önce birinci lig sonra ise süper lig olarak hesaplanmıştı ama ne yazık ki tutmadı. 

Bu sezon geçen seneki hatalar tekrarlanmadan yepyeni bir oluşum içerisinde Yükseliş Sezonu olarak adlandırılan bu yılı çok iyi kullanarak bir üst lige çıkmamız gerekiyor. Yılport Samsunspor'un efsane başkanı İsmail Uyanık, İstanbul'da rahatsızlığından dolayı tedavisi devam etmekte olup bayramdan sonra ameliyat olarak, haziran sonunda Yılport Samsunspor'u genel kurula taşıyarak, bu kurulda yeni yüzlerin yönetime girmesi bekleniyor.

Şehir olarak ayaktayız. Taraftarlar şampiyonluğa susamış durumdalar. Bu ligde Sakaryaspor'dan sonra en büyük taraftara sahip olan Yılport Samsunspor'dur. Gidilen tüm deplasmanlarda gördüğüm şu ki; Yılport Samsunspor taraftarları stadyumlara sığamamakta ve birçok taraftar stad dışında kalmaktadır. İkinci ligin kötü ve dar stadlarına mahkum olan Yılport Samsunspor, mutlaka bu sezon birçok futbolcusunu elden çıkararak yapacağı deneyimli ve kaliteli futbolcu takviyeleriyle mutlak ve mutlak şampiyonluk kovalaması gerekiyor.

Denge Spor adına ben ve arkadaşlarımla birlikte Yılport Samsunspor'un haberlerini gazetemizde en iyi şekilde yayınlayarak siz okuyucularımıza ulaştırmanın ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Aslında spor muhabirliğ ive köşe yazarlığı zor bir iş. Balon ve çakmak haberler yapmayacaksın.. Doğru ve dürüst haberlerle süsleyerek Samsunspor taraftarlarına gazeteni okutacaksın. Biz de bunu yapmanın gayreti içerisindeyiz... Güzel günler çok yakın. Yılport Samsunspor bu sezon şampiyonluk olamama gibi bir lüksü kalmamıştır. 

HER ŞEY BÜYÜK SAMSUNSPOR İÇİN!

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erdal Cansu Arşivi
SON YAZILAR