“BİR TENOR ARANIYOR” SON KEZ SAHNEDE

“BİR TENOR ARANIYOR” SON KEZ SAHNEDE
Sanatseverler tarafından büyük beğeniyle karşılanan  “Bir Tenor Aranıyor” müzikali kaçıranlar için 8 Nisan’da sezonun son temsilini gerçekleştiriyor.

Müzikallerin Oscar’ı olarak bilinen Tony Ödülleri de dahil olmak üzere, bir çok ödül alan Ken Ludwig’in eğlenceli müzikali “Bir Tenor Aranıyor”, SAMDOB sahnesinde Evin Atik’in rejisiyle prömiyer yaptı. Türkçe sahneye koyulan ve sahnelendiği tüm illerde kapalı gişe oynanan eser sezonun son temsiliyle 8 Nisan 2019 Pazartesi akşamı sanatseverlerle buluşacak.

Verdi’nin “Otello” operasını seslendirmek için gelen ünlü tenor Tito Merelli’nin başından geçen komik olaylar silsilesinin anlatıldı müzikal, baştan sonra otel odasında cereyan ediyor. Zevk ve sefaya düşkünlüğüyle bilinen ünlü tenorun eşi Maria ile arasının bozulması çok da uzun sürmez. Yediği yemeklerden de midesi bozulan Tito’nun içtiği ilaçlar ağır gelir, temsile çıkamaz ve yerine başrolü oynamak üzere yeteneği keşfedilmeyen Max çıkar. Rejisörlüğünü Evin Atik’in üstlendiği ardı arkası kesilmeyen komik olayların yaşandığı müzikalin dekor tasarımı Kaan Güreşçi’ye, kostüm tasarımı Gülay Korkut Dinç’e, koreografisi Şebnem Şenel’e ve ışık tasarımı Oğuz Murat Yılmaz’a ait.

bir-tenor-araniyor-2.jpg

Piyano eşliğinde sahneye koyulan “Bir Tenor Aranıyor” müzikalinin piyanisti Melek Gocayeva olurken, Max karakterine Özer Öndeş, Maggie karakterine Ezgi Özer, Saunders karakterine Eray Dönmez, Bellboy karakterine Ali İbrahim Tuluk, Tito karakterine Yunus Emre Kemal Sönmez, Maria karakterine Seran Şanal, Diana karakterine Sezen Alanbay, Julia karakterine Leyla Ceren Koç / Betül Uzunoğlu hayat verecek. 8 Nisan 2019 Pazartesi saat 20:00’de Aydın Gün Sahnesi’nde sahnelenecek olan eserin biletleri, Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesi ve www.biletiva.com adresinde satışa sunulmuştur. SAMDOB gişe hafta içi 10:00-18:00 saatleri arası ve temsil günleri temsil başlama saatine kadar açıktır. 
     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.