BİR SEZONDA BÖYLE GELİP GEÇTİ

BİR SEZONDA BÖYLE GELİP GEÇTİ
PTT 1. Lig'de Samsunspor büyük umutlarla başladığı 2015-2016 sezonunun kapanışında adeta hayal kırıklığına uğrayarak taraftarlarına büyük bir şok yaşattı.

 

 

Ptt 1.lig'de yeni sezon öncesi Ümit Özat'ın göreve gelmesi ile lige fırtına gibi bir başlanğıç yapmayı başaran Samsunspor ne yazıkki 9 hafta ligin zirvesinde yer almasının ardından yine bir 9 haftalık periyotta hiç bir maç kazanamayarak taraftarlarını şoka uğrattı ve genç Tekik adam Ümit Özat görevinden istifa ederek akabinde bir kaç gün sorna Sportoto Süper lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu'nun yolunu tuttu ve Akdeniz Ekibinin başına geçmişti. 

Özat'ın görevi bırakmasının ardından Teknik direktör arayuşlarını sürdüren Kırmızı beyazlı Yönetim Engin Korukır ile masaya oturarak anlaşma sağladı. Takımın başına geçen Korukır ilk maçında Karşıyaka'ya şok bir şekilde 1-0 yenilerek yeni takımında iyi bir başlanğıç yapamamçıştı. Korukır nezaretinde Samsunspor çıktığı tüm iç saha maçlarında rakiplerin korkurlu riyası olurken deplasmanlarda ise aldığı kötü sonuçlarla adeta yoklara uğradı. 

Özellikle sezon başından buyana takımın en büyük sorunlu oyuncularının başında gelen Ofoedu bir türlü son iki sezonki performansını yakalayamadı ve ne yazıkki Kırmızı beyazlılar trasnfer yasağının nedeniylede bu oyuncunun yerine altarnatif bir isimide kadrosuna katamayarak sezonu takımın sorunlu futbolcu ile bitirmek zorunda kaldı. Sezon öncesi her şey üst düzey gitsede ne yazıkki Samsunspor 2015-2016 sezonunu Play-offlara dahi kalamayarak taraftarlarını hüsrana uğrattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.