Bir polis daha intihar etti!

Bir polis daha intihar etti!
ADANA Emniyet Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürlüğü'nde görevli komiser 32 yaşındaki Zeki Miraç Fındıklı, polis lojmanlarındaki dairesinde beylik tabancasıyla intihar etti.

Fındıklı, 2011'de aranan şüpheliyi yakalamak isterken taşlı saldırıya uğrayıp beyin kanaması geçirmişti.

Olay, sabah saatlerinde Yenidoğan Mahallesi'ndeki Polis Lojmanları'nın A1 Blok 5'inci katta meydana geldi. Eşi ile sabah kahvaltısını yapan komiser Zeki Miraç Fındıklı, giyinmek için yatak odasına geçtikten kısa süre sonra silah sesi duyuldu. Yatak odasına giren eşi, Fındıklı'yı kanlar içinde buldu. Silah sesleri ve Fındıklı'nın çığlıklarını duyan meslektaşları ve komşuları da eve geldi. Çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde beylik tabancasıyla göğsüne ateş ettiği anlaşılan Zeki Miraç Fındıklı'nın öldüğü belirlendi. 

Odada yapılan incelemede Fındıklı'nın eşine, 'Seni ve kızımızı çok seviyorum. Ona iyi bak', annesine de 'Kardeşim sana emanet' yazılı notlar bulundu. 

Fındıklı'nın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

TAŞLI SALDIRIDA AĞIR YARALANMIŞTI

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amiri olarak uzun süre görev yapan Fındıklı, 7 Ağustos 2011'de hakkında arama kararı bulunan bir zanlıyı yakalamak için düzenlenen operasyonda taşlı saldırıya uğradı. Başından yaralanıp, beyin kanaması geçiren Fındıklı yaklaşık bir yıl süren tedavi sonrasında sağlığına kavuşmuştu. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.