BİR OY UĞRUNA!

BİR OY UĞRUNA!
AK Parti'den Samsun Milletvekilliği için aday adayı olma süreci 20 Şubat akşamı itibariyle sona erdi.

Milletvekili aday adayı olanlardan bazıları adaylık açıklamasını AK Parti İl Binası'nda gerçekleştirdi. Aday adayı açıklamalarına Samsun Yerel Basını büyük ilgi gösterdi. Gazeteniz DENGE adaylık açıklamalarını yapanları bir bir takip ederek okuyucularına ulaştırdı.

'UZAK DURUN' UYARISI
AK Parti’de adaylık açıklamalarını yapanlardan çok daha fazla isim, açıklama yapma yerine saha çalışmasını seçtiler ve bazıları da Yerel Gazeteleri ziyaret ederek seslerini duyurdular. İnternet medyası da bu arada aday adaylarının gözdesi durumuna geldi. İnternet medyası içerisinde bulunan ve Paralelci olduğu, Cemaatle ilişkisinin bulunduğu iddia edilen bir İnternet Medyasını ziyaret eden, aday adaylardan bazıları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun “Paralelcilerden uzak durun” uyarılarını yok saydıkları iddia edildi.
PARALEL ZİYARETİ
Cemaatle olan yakınlığı, hatta bir zamanlar abilik yaptığı iddia edilen bir internet medyasına, AK Parti içerisinde bulunan ve hâlâ temizlenememiş olan Paralelcilerin oyunu devşirmek adına aday adayı olan Avukatlardan Ali Akyüz ve hiçbir zaman MÜSİAD’a üye olmayan ancak aday adayı olduktan sonra üyeliğe müracaat eden ve bu internet sitesinde reklamı yayınlanan Adem Güney’in ziyarette bulunmaları şaşkınlıkla karşılandığı gibi, Parti gönüllüleri, “Bir oy uğruna insanların nasıl değiştiğini gördükçe siyasetten soğuyoruz” tepkisini gösterdiler. Onur Emirza

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum