Bir oy ile ülkemizin istikrarına ve istikbaline sahip çıkacağız

Bir oy ile ülkemizin istikrarına ve istikbaline sahip çıkacağız
AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Fuat Köktaş, "24 Hazirana kısa bir zaman kaldı. Sandıklara sahip çıkacağız. Bir oy deyip geçmeyeceğiz. Bir oy ile ülkemizin istikrarına ve istikbaline sonuna kadar sahip çıkacağız" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili ve Adayı Fuat Köktaş, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Seçimleri çalışmalarını Yakakent ve Alaçam İlçeleri'nde düzenlenen programlarla devam etti. 
İlçelerde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Köktaş, gerçekleştirdiği yemek programında ise sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetimleri, muhtarlar, teşkilat üyeleri ve hemşehrilerini misafir etti.Gezilerinde gençlerle biraraya gelmeye özen gösteren Milletvekili Köktaş, eski ve yeni Türkiye'den örnekler vererek bir hata yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Eski Türkiye'de kömür, gazyağı, ekmek almak için nüfus kağıtlarında mühürler olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, "Gençlerimiz bunları bilmez. Eski Türkiye'de bunlar vardı. Hastanede, banklarda kuyruklar vardı. Şimdi böyle bir şey var mı? Hepsi tarih oldu. Bunlar o meşhur CHP'nin dönemlerinde yaşandı. Artık bu çileleri halkımız çekmiyor. Fakat bunları bugünün gençlerine anlatmak lazım. Abilerimizden, ablalarımızdan ricam her fırsatta gençlere eski Türkiye'yi anlatmak, AK Parti iktidarı ile olan farkı göstermektir. Yoksa inanın vebal altındasınız. Bizler bu gemide birlikt eyolculuk ediyoruz. Bugüne kadar ne yaptıysak milletimizle birlikte yaptık. Eksikliklerimiz olabilir bunlarıda yine milletimizle birlikte yapacağız." dedi.CHP'nin adayı Muharrem İnce'nin, Korgeneral İsmail Metin Temel'e karşı 'apoletlerini sökeceğim' sözlerini sert bir tepki gösteren Milletvekili Köktaş, "Ülkemizin toprak bütünlüğünü tehdit eden ve masum insanlarımızı katleden teröristleri Afrin'de etkisiz hale getiren kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin bir üyesi olan Korgeneral İsmail Metin Temel'e karşı CHP'nin adayı Muharrem İnce hadsizce saldırıyor. Neymiş, apoletlerini sökecekmiş! İsmail Metin paşanın apoletleri, bölgedeki teröristleri etkisiz hale getirmesinin bir nişanesidir. Bu apoletleri milletimiz tarafından takılmıştır. Sayın İnce'nin bu apoletleri sökmeye gücüde, nefesi de yetmez. Kahramanlarımıza dil uzatmak onun haddi de değildir. Milletimiz bu zihniyette olanlara hiçbir zaman fırsat vermez zamanı geldiğinde en güzel cevabı verir" diye konuştu. 24 Hazirana kısa bir zaman kaldığını belirtin Milletvekili Köktaş, teşkilat üyelerine uyarıda bulunarak, çok çalışacağız, son güne kadar kapı kapı dolaşacağız. Sandıklara sahip çıkacağız. 1 oy deyip geçmeyeceğiz. Her şeyin başı birdir, oylar da sandığa bir bir atılıyor. Hani bir söz vardır ‘Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır.’ Onun için bir oy deyip geçmeyeceğiz. Bizler bu bir oy ile ülkemizin istikrarına ve istikbaline sonuna kadar sahip çıkacağız" diyerek sözlerine son verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum