BİR BAŞKA SAMSUNSPOR

Samsunspor'da deyim yerindeyse taşlar yerine oturdu. "Kulübün itibarı namusumuzdur" diyerek Yüksel Başkan'ın Samsun'a gelmesi ve bazı tatsız mevzulara müdahale etmesi, sahadaki skora da yansıdı. Zorlu geçmesini beklediğimiz Bursa maçı, keyifle izlediğimiz bir müsabakaya dönüştü. Henüz 2. dakikada Savi'nin akıl dolu pasıyla Yasin'in ayağından gelen harika gol farka gideceğimizin işaretiydi. Baştan sona baskılı ve saldırgan futbolumuz, ligden hiçbir beklentisi kalmayan Bursaspor'u bunaltıp oyundan düşürdü. 

45+2 de Yasin'le az kalsın münakaşaya dönüşecek frikik anlaşmazlığında, topu alan Hamroun'un mükemmel vuruşu Samsunspor'a 2. golü getirdi. 3. golü de golcüsü Coureur ile bulan Samsunspor 80. dakikadan sonra oyun disiplininden koptu. Bunun neticesinde de kalesinde golü gördü. Bulduğu golle Samsunspor kalesinde baskısını arttıran Bursaspor, birkaç yüzde yüz pozisyonu da değerlendiremedi ve 90+5 de Gökhan Alsan maçın skorunu belirledi, 4-1.

Maçın kare ası Saviçeviç, Hamroun, DjeDje ve Mücahit sayılabilir. Tüm futbolcularımız iyi mücadele ettiler. Hepsini canı gönülden kutluyoruz. Yalnız son vuruşlarda hala etkisiz kalıyoruz. Forvetlerimiz şahsi oynamayı abarttılar. Attığımız kadar kaçırdığımız oldu. Dikkat.

Artık hatanın söz konusu olmadığı son üç haftadayız. Beraberliğin dahi yıkım olacağı son üç hafta. Gözü Tuzla'da, kulağı Altınordu'da olacak ama bugünkü oyunuyla, rahat geçeceği Boluspor maçıyla, yoluna devam edecek Samsunspor. 

Kulüp içindeki rafa kaldırılan sorunları ben de bir Samsunspor taraftarı olarak gündeme getirmenin bir yararı olmayacağını düşünüyorum. Biz şu an sadece hedefe odaklanalım. Taraftar kulüp ve komple bir şehir kenetlenelim. Denizi bulandırmanın hiç zamanı değil. Kötü söz ve yorumlardan da kaçınalım. Yüksel Başkan gördüğüm en şeffaf insan. Basınla açık açık her şeyi konuşabilen, dediğinin arkasında olan güçlü biri. Bu konuları ona bırakalım. Samsunspor için bu zamana kadar yaptıklarını yapabileceklerinin de teminatı sayalım. 

Hoşçakalın.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serdar Çelik Arşivi
SON YAZILAR