Bioderma Atoderm

Bioderma Atoderm
Özellikle kış aylarında kuruyan cilt cansız görünecek ve kırışmaya meyilli olacaktır. Bioderma atoderm tedavi edici ve nemlendirici özellikleri ile hem canlı ve parlak görünecek hem de çizgilerin önüne geçecektir.

 

Özellikle kış aylarında kuruyan cilt cansız görünecek ve kırışmaya meyilli olacaktır. Bioderma atoderm tedavi edici ve nemlendirici özellikleri ile hem canlı ve parlak görünecek hem de çizgilerin önüne geçecektir. Yumuşak ve pürüzsüz görünümle hem cilt güzel bir görünüm kazanır hem de atopik cilt özelliği zamanla azalır. Cildin onarılması ve yenilenmesine yardımcı olan ürünlerdir. Hassaslığı azaltır, toparlayıcı etkisi vardır.

Bioderma Atoderm Ürün Çeşitleri

Kuru cilt için bakımın aksatılmaması önemlidir. Cilt tarafından hızla emilen ve nem ihtiyacını gideren bir yapıdadır. Nemlendiriciler kullanıldığında yağlı bir his bırakmamalıdır. Yüz, vücut kullanımı ve çocukların kullanımı için uygundur. Bioderma Atoderm ürünleri arasında nemlendiriciler, bakım kremler, temizleyici jeller bulunur. Banyo bakım ürünleri arasında çok kuru ciltler için duş jeli, duş yağı vardır. Nemlendirici ürünleri sabah ve akşam kullanırsanız daha iyi sonuçlar alırsınız.  Dermatolojik tüm testlerden geçirilen ürünler cildinizin ph dengesi ile uyumludur Yüz ve vücut için kullanıma uygun ürünlerdir. Kaşıntıya sebebiyet veren kuruluğu tedavi eder. Bioderma Atoderm ürünlerini https://www.kozmela.com/bioderma-atoderm sayfamızı ziyaret ederek inceleyebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.