Binnur Şahinoğlu Ayvacık'ta

Binnur Şahinoğlu Ayvacık'ta
23. Dönem Samsun Ak Parti eski Milletvekili Binnur Şahinoğlu Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden akademisyen arkadaşları ile Ayvacık ilçesini ziyaret etti.

    İlçenin Orhangazi Mahallesi'nde Belediye Keyf-i Seyyah Evinde akademisyen arkadaşları ile doğa eşliğinde ilçeye özgü yöresel kahvaltı yaparak Keyf-i Seyyah evinin konuğu oldular. Kahvaltı sonrası Samsunum 2 Gemisi ile Suat Uğurlu Baraj Gölünde gezi turu yaparak muhteşem manzara karşısında fotoğraflar çekinen Samsun Ak Parti eski  Milletvekili Binnur Şahinoğlu ve akademisyen arkadaşları daha sonra Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret ettiler. Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Mustafa Belur memnuniyetini dile getirerek ‘’ Milletvekilim ve Saygı değer büyüğüm Sn. Binnur Şahinoğlu’nu ilçemde ağırlamaktan son derece memnunum. Milletvekilliği yapmış olduğu dönemlerde Sayın Vekilimin İlçemize göstermiş olduğu itinayı ve yapmış olduğu hizmetleri asla unutmadık. Ayvacık ismi bu gün bir yerlerde zikrediliyorsa Sayın Vekilimin bunda katkısı oldukça büyüktür. Kendisine şahsım ve Ayvacık halkı olarak saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum. İlçemize kazandırmış olduğumuz Keyf-i Seyyah evimizin özel misafirlerinden olan Sayın Vekilim ve saygı değer akademisyen arkadaşlarını elimizden geldiğinde en iyi şekilde ağırlamaya çalıştık, dilerim memnun kalmışlardır. Kendilerini önümüzdeki yaz aylarında İlçemde tekrar ağırlamaktan onur duyarım.’’ dedi.

    Eski Samsun Milletvekili Binnur Şahinoğlu '' Ayvacık müthiş bir değişime uğramış. Dünkü Ayvacık İle bu gün görülen Ayvacık mukayese bile edilemez. Belediye Başkanım Sn. Mustafa Belur'un çalışmalarını yakından takip ediyorum. İlçesine sevdalı bir başkana sahip oldukları için Ayvacık halkı çok şanslı. İnanıyorum ki bu güzel ilçe partimizin ve Belediye Başkanımızın yaptığı çalışmalarla hak ettiği konuma gelecektir. İlçeye ayrı bir hava katan ve ilçenin doğal güzelliğini içimize yansıtan Keyf-i Seyyah Evi güzel bir mekan olmuş. İlçeye özgü yöresel yemeklerin sunulması, her şeyin organik servis edilerek doğa ile iç içe muhteşem manzara eşliğinde misafirlerin ağırlanması için yapılmış bu güzel ev ilçe turizmine oldukça katkı sağlayacaktır. Bu güzel mekanı ilçeye kazandırdığı için Belediye Başkanım Sn. Mustafa Belur'u ve emeği geçenleri takdir ediyor, bizleri güler yüzüyle karşılayan ve misafirperverliğiyle en iyi şekilde ağırlayan kardeşim Mustafa Belur’a çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

 Belediye Başkanı Mustafa Belur’u makamında ziyaret ettikten sonra 23. Dönem Samsun AK Parti Eski Milletvekili  Binnur Şahinoğlu ve akademisyen arkadaşları toplu fotoğraf çektirdikten sonra ilçeden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.