BiNLERLERCE KiŞi ANNELER PARKINDA BULUŞTU

BiNLERLERCE KiŞi ANNELER PARKINDA BULUŞTU
Anneler Parkı’nda Rasathane- Hürriyet ve Çiftlik mahallesi sakinleri komşu iftarında bir araya geldi

Anneler Parkı’nda Rasathane- Hürriyet ve Çiftlik mahallesi sakinleri ile Komşu iftarında bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Halkımızdan aldığımız pozitif enerjiyi hizmet ve projelerle geri dönüştürüyoruz” dedi.

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen her gün farklı bir mahallede gerçekleşen Komşu iftarlarının dün akşamki durağı Anneler Parkı oldu. Düzenlenen iftar yemeğinde Rasathane- Hürriyet ve Çiftlik Mahallesi sakinleri bir araya gelerek aynı masalarda oruçlarını açtı. Komşu iftar programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Ak Parti Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Ak Parti İl  ve İlkadım İlçe Teşkilatı Yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları katıldı. İftar öncesi komşu iftarı konukları ile tek-tek görüşen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi. Başkan Tok, "Birlik ve beraberliğimiz ile örnek teşkil ediyoruz" diye konuştu.

HALKIMIZ İÇİN YORULMADAN ÇALIŞIYORUZ

İlkadım halkından aldıkları pozitif enerji ile büyük hizmetlere ve dev projelere imza atıklarını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Anneler parkında gerçekleştirdiğimiz iftarlarımız her zaman bambaşka oluyor. Teyzelerimizin, dedelerimiz gençlerimiz herkes katılıyor herkes hep bir arada oluyor. Ne zaman davet etsek hep birlikte toplanıyoruz bu sofralarda.  Huzurlu barış içinde yardımlaşarak yaşıyoruz. Bu konuda Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Halkımızdan aldığımız enerjimizi gücümüzü yine halkımız için harcıyoruz. Vatandaşlarımız bu pozitif enerjiyi bizlere verdiği sürece bizlerde asla durmak yorulmak olmayacaktır. Geceli gündüzlü koşturacağız sıkılmadan işimize, halkımızı hizmetlerimizle projelerimizle memnun etmeye devam edeceğiz. İftar masalarımızı tek tek geziyorum. Halkımızı dinliyorum. Mahalle sakinlerimiz bizlerden memnun olduklarını ifade ediyor. Biliyoruz ki beklentiler var. Hepsinin farkındayız. Buradan belirtmek istiyorum ki inşallah o beklentileri en güzel şekilde karşılama noktasında ekibimizle çalışıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz olmasa idi bizler bu kadar hizmete bu kadar projeye imza atamazdık. Allah halkımızdan razı olsun. Maalesef Türkiye’nin birliğini beraberliğini bozmak isteyen şer güçler var. Bu şer güçler rahat durmuyorlar içerden ve dışarıdan huzur kaçırmaya çalışıyorlar. Rabbim bunlara fırsat vermesin inşallah. Birliğimizi beraberliğimizi korusun. Halkımızın şimdiden Kadir Gecesini tebrik ediyorum. Kadir Gecesinde seccadenizi alıyorsunuz ve Cumhuriyet Meydanında  on binlerce kişi ile hep beraber toplu bir şekilde teravih namazımızı kılıyoruz. Kur’an Tilavetlerimizi yapıyoruz. Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerif ziyareti ile muazzam bir gece yaşayacağız” diye konuştu.

GÖKSEL; "ERDOĞAN TOK’LA ÖZLENEN İLKADIM GERİ GELDİ"

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un geceli gündüzlü çalıştığını ifade eden AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, “Değerli Rasathane- Hürriyet ve Çiftlik mahallesi sakinlerimiz ile bu akşam komşu iftarı sofrasında olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz. Yerel seçimler öncesi halkımıza özlenen İlkadım’ı Erdoğan bey ile yeniden inşa edeceğiz dedik. Şimdi ise verdiğimiz sözü fazlasıyla yerine getirdiğimizi ve getireceğimizi görüyoruz. Erdoğan başkanımız gece gündüz demeden çalışıyor. Hükümetimiz, Milletvekillerimiz,  durmadan çalışıyor. Neden çalışıyoruz ? Halkımızın karşısına çıktığımızda başımız öne eğilmesin diye yorulmadan sıkılmadan çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.