Zarife Köksal Taşova

Zarife Köksal Taşova

Binlerce defa yazıklar olsun

      Bugünkü yazıma başlamadan önce;  bazı okurlarım yazılarımda şahıs ve kurum ismi vermemi istiyor.  Yaklaşık alt yıldır yazıyorum. Disiplinim gereği ve hoşgörü sınırlarımdan taviz vermek istemediğim için ve de bilmeyerekte olsa kimsenin maddi manevi zarara uğramasın istemediğim için bazı okurlarmın bu isteğini yerine getiremeyeceğim. Bin kere söyledim bir daha söyleyeyim , barts engelinden sonra asla pes etmedim . Toplum yararına işler yapacağıma söz verdim. Toplumsal sorunlar dile getirerek bu dediğimi yapıyorum . Ama kimseye zarar vermemem lazım , o kii benim dmanm bile olsa . siz deerli okurlarmn yazlarma gsterdiiniz ilgiye gerekten ok teekkrler.

       Merhaba deerli okurlar her zaman  sylediimi bir kez daha tekrarlyarak szlerime balamak istiyorum . gururla yrttm bir mcadele izgim var . bu izgimden asla taviz vermedim . daima gariplerin fakirlerin ve hakszla uramlarn yannda yer aldm . ama hep unu dndm . nerede ne durumda olursam olaym , daima zalime kar mazlumun yannda yer almalym dedim ve bu dncemden de hi taviz vermedim . istirham ediyorum baz kiiler yazlarmz tam anlamyla anlamadan , vermek istediim mesaj tam alamadan gereksiz ve yanl yorumlarda bulunmasnlar . nk yllardr bartl ve ba ak kardelerimizle gerek niversite sralarnda gerekse konferanslarnda biz hep i ie olduk . yani ben hakszla uram herkesin yanndaym bunu son defa belirtmi oluyorum . ama dedim ya bizi daima okuyan deerli okurlarma tenzih ediyorum .
      Değerli okurlar , bir eğitim öğretim yılı daha sona ermek üzere . Maalesef bazı üzücü olaylar duyuyoruz . Geçen gün yapılan A..F sınavlarında , bone takam bir bayana sonu ibaresi gelmiş . bayan ok olmu nk snavlardan sfr ald yazıyor mu . Sınav görevlisi bir bayanın da , kılık , kıyafet yönetmeliğine aykırı olarak , kot pantolon giydiği duyumlarımız arasındadır . Oradaki bayan kot pantolon giymediyse bile , bir yaz dizisi balatacam inallah . ama hemen syleyeyim ;
bayan öğretmenler kılık kıyafet yönetmeliğine göre  kesinlikle dar , kot gibi pantolonlar giyemezler , yakas ak kolsuz bluz lar giyemezler . ama ben bugünlerde bu konuyu araştırıyorum . Maalesef bu kuralın bir çok bayan öğretmen tarafından ihlal edildiğini bizzat gözlemliyorum . Bu konuya ileride değineceğim.

            Binlerce defa yazıklar olsun ki; bart yasasının uygulanması esnasında, vazifesi olsun olmasın, ehliyeti olsun olmasın bazlarının canla başla altın gözlerimizle gördük. Hatta akademik almalarn bir kenara bırakan profların ikna odalarındaki performansların hep beraber grmtk. Hadi şimdi de; kılık kıyafeti ihlal eden o bayan öğretmenlerin durumlarına neden müdahale etmiyorlar. Nereden geliyor bu çifte standart?

            Değerli okurlar, bunlar bir tarafa dursun, asıl bizi üzen başka yanlışlıklar da var. Bakıyorsunuz etrafınıza ummadığınız yerlerden ummadığınız hatalarla karalıyorsunuz. Bir kere daha söylüyorum. Siz kendinizi düzeltmedikçe, hiçbir şey düzelmeyecek. Engeller her zaman her anda olacaktır. Her defasında kelerinizin üzerinde gerimi döneceksiniz. Taklit edecek bir yerler arıyorsanız, öz kültüründen kopmayan, elektronikte dünya devi Japonya"yı taklit etsin taklitçiler, kartel medya batağı olmak üzere bütün taklitlere duyuruyorum. Tabi atı alan Üsküdar"ı geçti bile. İnanca hizmet ediyorum diyen bazı kanallar, canlı yayınla makyaj tekniklerini öğrete dursunlar, ucular bucular kermes yapa dursunlar, kendilerine maddi kazan arayan baz bartl bayanlar canla bala yabancı marka kremleri pazarlayadursunlar, hacı amcalar hevesle kaç defa umreye gittiklerini anlata dursunlar bizlerde bu arada bin türlü zahmet ve meşakkatle yazdığımız kitapları insanlara tanıtalım. Eğer o gün bir sanat gelmemi ise, dolu dolu salonlarda konferanslar yapalım.

            Binlerce defa yazıklar olsun, samimiyetten uzak olup kendisine bile yalan söyleyene, ve müjdeler olsun ömründe bir defacık ihlasla adım atanlara  değerli okurlar hepinize sonsuz saygılarımı gönderiyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Zarife Köksal Taşova Arşivi
SON YAZILAR