“BİNA PERFORMANSI MODELLEME VE SİMÜLASYONLARI” SEMİNERİ

“BİNA PERFORMANSI MODELLEME VE SİMÜLASYONLARI” SEMİNERİ
Türk Tesisat Mühendisleri Derneği (TTMD) Samsun Temsilciliği ve Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube işbirliği ile MMO Samsun Şube üyelerine yönelik “Bina Performansı Modelleme ve Simülasyonları Semineri” düzenlendi.

Seminerde konuşma yapan TTMD Samsun İl Temsilcisi Cem GÜREL “TTMD olarak MMO Samsun Şubemizde siz değerli katılımcılara yönelik düzenlediğimiz seminerlerimize burada bir yenisini daha ekleyeceklerini, “Bina Performansı Modelleme ve Simülasyonları” hakkında Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve IBPSA Türkiye Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Ece KALAYCIOĞLU ÖZDEMİR ve Dr. Neşe GANİÇ SAĞLAM tarafından değerli bilgiler aktarılacağını ve seminerimizin verimli geçmesini dilerim” dedi.

dsc-0010.jpg

TTMD ve MMO Samsun Şube işbirliği ile düzenlenen seminerde Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyeleri ve IBPSA Türkiye Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Ece KALAYCIOĞLU ÖZDEMİR ve Dr. Neşe GANİÇ SAĞLAM “Bina performansı simülasyonu nedir?, Kullanım alanları nelerdir?, Faydaları, potansiyeli ve zorlukları nelerdir?” hakkında katılımcılara detaylı bilgi aktarmıştır.

dsc-0015.jpg

Seminerin ardından TTMD Samsun İl Temsilcisi Cem GÜREL tarafından Ece KALAYCIOĞLU ÖZDEMİR ve Dr. Neşe GANİÇ SAĞLAM’a vermiş oldukları değerli bilgiler için teşekkür belgesi verilmiştir.Seminerde ile ilgili basına bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail YOLAYDIN “Türk Tesisat Mühendisleri Derneği meslek disiplinimizin ihtisaslaşmış bir sivil toplum örgütüdür ve Odamızın da kardeş kuruluşu olduğu, MMO Samsun Şube Çalışma Programı gereği üyelerimizin mesleki gelişimi ve güncel gelişmeleri takip edebilmesi adına eğitim ve seminerler düzenlediklerini, TTMD işbirliği ile seminerlerin devam edeceğini” belirti.

mmo-samsun-sube-yonetim-kurulu-sekreter-uyesi-nail-yolaydin.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.