Bilim Adına Düzenlenen İlk Şenlik

Bilim Adına Düzenlenen İlk Şenlik
Samsun Bilim ve Sanat Merkezi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlkadım Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan ve 10 ilden Bilim Sanat Merkezlerinin katılımıyla gerçekleşen 'Bilim ve Sanat Şenliği' adında etkinlik açılışı düzenledi.

 Etkinlikteki ilginç projeler çocuklar tarafından ilgiyle takip edildi.

Bilim ve Sanat Şenliği adındaki etkinliğe İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya, Samsun Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Nazan Armutlu, öğretmenler, veliler ve Samsunlu vatandaşlar katıldı.

ÇOCUKLAR İLGİYLE İZLEDİ

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan Bilim ve Sanat Şenliğine katılan çocuklar ilginç projeleri merakla izleyerek projeler hakkında bilgi edindiler.

"İLKADIM'DA İLKLER YAPILIYOR"

Düzenlenen etkinlikte konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "İlklerin şehri İlkadım ilkleri yaşamaya devam ediyor. İlkadım Belediyesi olarak eğitimle ilgili konularda her zaman öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yanındayız ve herşeyi yapmaya hazırız. Öğrencilerimize başarılarının devamını diliyorum." şeklinde konuştu.

İLK MEZUNA ÖDÜL BAŞKAN TOK'TAN

Samsun Bilim ve Sanat Merkezi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlkadım Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 'Bilim ve Sanat Şenliği'nde, Bilim Temelleri Bilgi Yarışması'nda birinci olan Samsun Bilim ve Sanat Merkezi'nin ilk mezunu Asu Özinci plaketini ve ödülünü İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'tan aldı. 

Başlayan yağmur sebebiyle kısaltılan etkinlikte öğrencilere Samsun Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Nazan Armutlu tarafından ödülleri ve başarı belgeleri verildi. Onur EMİRZA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.