Bilal Erdoğan'dan TÜGVA projelerine destek

Bilal Erdoğan'dan TÜGVA projelerine destek
TÜGVA'nın Onursal Başkanı Bilal Erdoğan ve Berat Albayrak, Samsun Temsilciliği'nin gençlikle ilgili projelerine tam destek verdi. Şube Başkanı Hakan Durmuşoğlu, "Geleceği hep birlikte inşa edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan ile damadı, İstanbul Milletvekili Berat Albayrak, Samsun Şube Başkanı Hakan Durmuşoğlu'nun hayata geçireceği projelere destek oldu. 

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Onursal Başkanı olan Bilal Erdoğan, görüştüğü Hakan Durmuşoğlu'nun kendisine anlattı projelerin gençlik için önemli olduğunu belirterek, elinden gelen desteği vereceğini söyledi. Milletvekili Berat Albayrak da, TÜGVA'nın gençlerin manevi ve dini değerlere yönelik projeler yaptığına dikkati çekerek, Durmuşoğlu'na hayata geçireceği projelerde başarılar diledi. 

2071'E GÜNÜMÜZ GENÇLERİYLE İLERLEYECEĞİZ
TÜGVA Samsun Şube Başkanı Hakan Durmuşoğlu, www.kupurhaber.com'a yaptığı açıklamada, Bilal Erdoğan ve Berat Albayrak'a aktardığı projelerin ilerleyen günlerde tek tek hayata geçeceğini söyledi. TÜGVA'nın gençlerin manevi ve dini değerler ile onların donanımlı bir şekilde gelişmesine katkıda bulunmak için kurulan bir vakıf olduğunu söyleyen Durmuşoğlu, "Geleceğin Türkiye'sinde yani 2023, 2053 ve 2071'e günümüz gençleriyle ilerleyeceğiz. Bunu da hep birlikte inşa edeceğiz. Samsun'da gençler ile pek çok konuda projeler yapıyoruz. Üzerinde çalıştığımız projeleri de Sayın Erdoğan ve Sayın Albayrak ile görüşmemizde anlattım. Beğenip, destek olacaklarını söylediler" dedi. 

YENİ NESİL GENÇLİK VAKFIYIZ
TÜGVA'nın yenilikçi olmaktan ve icat çıkarmaktan çekinmeyen yeni nesil gençlik vakfı olduğunu söyleyen Hakan Durmuşoğlu, "TÜGVA, geleneklerine bağlı kalarak, çağın gereklerini iyi okuyabilen, topluma ve insanlığa değer katan, saygı, paylaşım ve hassasiyet ilkelerini benimsemiş, öz güveni yüksek, yenilikçi, çalışkan, iyi ahlaklı, hoşgörülü, başarılı ve sorumluluk sahibi bir gençlik için çalışmaktadır" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum