Bİ BİTMEDİNİZ BE 

Öncelikli olarak son günlerde yaşanan yanlış anlamalar üzerinden gidersek Samsunspor'un eski günlerine dönmesini bekleyenler var, bunlar bundan sonra daha çok beklerler.

Şimdi gelişmelere bakalım, ne olduysa bu basketboldan dolayı oldu.  Büyük başkan Yüksel Yıldırım ben dedi basketbol şubesine gereken yardımı yapmayacağım dernek yönetimi de aynı görüşte, ligden düşerse amatörde devam etsin. 

Haksız mı adam? Bence hayır, gayet doğru. Bir baktı seçim bitti 850 milyar borç hayda dakka bir gol bir bu yanlışı kim yaptı eski yönetim bunu üstlenen var mı? Yok. Borç kime kaldı? Yeni yönetime. Bu olmaz kardeşim.

Niye büyük başkan buraya futbol takımını marka yapmak için geldi ve ne dedi ilk etapta futbol takımımızı söz sahibi yerlere getirelim futbol takımına altyapı tesisleri kazandıralım profosyonel takıma modern tesisler kazandıralım kalıcı gelirler sağlayalım mali açıdan birilerini eline bakmadan kendi ayaklarının üzerinde nasıl duruyor. Bu işi nasıl sürdürebiliriz noktasına gelelim diye uğraşırken basket takımı elinde patladı.

Ben kesinlikle o bunu demiş, bu şunu demiş oralara girmeyeceğim. Benim için varsa yoksa Samsunspor'un YÜKSELİŞİ O KADAR... Samsunspor'u diğer kulüplerden farklı yapacağız diyen gencecik pırıl  pırıl yürekler var. Kim bunlar, yaşları 25'ten başlayıp 40'ta biten hiç bir maddi karşılık beklemeden yürekleri Samsunspor sevdası için atan yeni seçilen dernek yönetimidir.

Bu insanlar Samsunspor sevgisinden başak bir şey düşünmeyen kişilerdir. Bunları o kirli emellerinize alet edip Samsunspor sevgisinden uzaklaştıramayacaksınız. Bu aralar baskette gelişen bazı yanlışları dile getirmek bile bazı trolleri harekete geçirdi saldırılar başladı ama yemezler, biz bu filmleri daha önce gördük...

Bu gençler yalnız değil arkalarında kapı gibi duran Şehzadeler taraftar grubu var, Şirinler Tarftaar Grubu var, Üniversiteli Samsunsporlular var, Forza Şimşekler var , Söğütlübahçe Samsunporlular taraftar gurupları var ve Samsunspor  Aileler Taraftar Platform Grubu ve kısaca  arkalarında 1.5 milyon Samsunspor taraftarı var.

SAMSUNSPOR'A HİZMETİ GEÇMİŞ GÜZEL İNSANLARI UNUTMADAN YOLA DEVAM EDECEĞİZ.

ŞÖYLE GERİYE BAKTIĞIMIZDA SAMSUNSPOR EMİN ELLERDE.

Saygılar...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ümit Gök Arşivi
SON YAZILAR