BEŞİNCİ YILA GİRERKEN SİZE BAZI MÜJDELERİM OLACAK

Yıllar ne kadar da çabuk geçiyor. Gazeteyi kurduğum gün daha dün gibi geliyor bana. O günleri hatırlayan okurlarımız bu işte kendime beş yıl ömür biçtiğimi yazdığımı hatırlayacaklardır. Dün itibarı ile dördüncü yılımız doldu beşinci yıla girdik. Geride bıraktığımız acı, çile, ızdırap dolu dört yılın ardından Allah'a şükrederek bu işte hedefimizin çok üzerine çıktığımızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Hiç bir hak dava çile, ızdırap ve acı çekmeden başarıya ulaşmadığı gibi, bizim de dört yıl önce hak yolunda başladığımız mücadele bir çok çile sonucu başarıya ulaştığı muhakkaktır.


Globalleşen Dünyada iletişim teknolojisinin geldiği nokta internet haberciliğini ön plana çıkarmaya başlamış, önümüzdeki beş veya en geç on yıl içerisinde yazılı basın diye bir şey kalmayacağı da muhakkatır. Bu doğrultuda çalışmalarımızı basılı yayın yoluyla okuyucuya ulaştırmanın yanında, internet gazeteciliği ile tüm Dünyaya duyurabilmek için yoğun bir çalışma temposuna girdik. Bu çalışma sonucu Dünyada 73 ülkede, Türkiye'de 43 ilde okuyucu kitlesine ulaştık. Daha önce internet ortamındaki okunurluk oranının ölçen sitelerin en saygını pozisyonundaki alexa sitesinde bölgenin en çok okunan gazetesi olarak liderliğe oturmuştuk.

Alexa sitesinin Reklam ölçümlerinde ikinci plana alınmaya başlaması sonucu google'daki okunurluluk oranımızı ölçmeye başladık, hamdolsun manşet haberimizde de gördüğünüz gibi google'de de liderlik koltuğuna oturmanın mutluluğu ile beşinci yıla başlıyoruz. Bu azmin, dürüstlüğün, ilkeli olmanın mükafatıdır. Hangi işi yaparsanız yapın disiplin, dürüstlük ve çalışkanlık ilkelerini ön planda tutmanız halinde başarılı olmanız kaçınılmazdır.

Beşinci yayın dönemimize girerken dostların sevineceği, düşmanların üzüleceği bazı müjdeleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Her ne kadar kuruluş aşamasında bu meslekle ilgili kendime beş yıl ömür biçmiş isem de, bu işi sevdiğim için sanırım bu süre bir hayli uzayacak. Beş yıl önce şehirdeki siyasi yapıyı, sosyal yapıyı ve basın camiasındaki yapıyı değerlendirdiğinizde bugün gelinen noktanın ne olduğunu daha rahat anlamış olursunuz. Ak Parti'ye küfredip seçilenlerden tutun da her türlü alavere dalavere işlerine karışmış kişilerin teşkilatlardaki ağırlığına varana kadar tüm olumsuzluklarla yaptığımız mücadele sonucu bu tafralar teşkilatlardan temizlendi.


Önümüzdeki süreçte de bu tür siyaset farelerinin teşkilatlarda olmaması için her türlü mücadeleyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Yüce Rabbimiz Kuranı Kerim'de “Biz Kuran'ı müminlere şifa kaynağı, zalimleri de hüsrana uğratması için indirdik” buyurduğu gibi DENGE gazetesi de dürüstlere yol gösterici ve onların önünü açan çetelerin, hırsızların, üç kağıtçıların korkulu rüyası olması için kurulan ve kurulduğu gün ile bugün arasında en ufak bir politika değişikliği yaşamayan bir gazete olup, bundan sonra da öyle olmaya devam edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.

Gelelim önümüzdeki süreçte yapacaklarımıza öncelikli olarak yazılı basın yanında görsel olarak da siz değerli okurlarımızla buluşmak istediğimiz için bir web. TV. Kurmaya karar verdik. Bu konuda şu ana kadar faaliyet gösterenlerden farklı olarak hem yayın kalitesi, hem yayın politikası olarak farklılık arzedecek bir TV olacak. Bilgisayar ortamında izlenen yayınlardan farklı olarak yüksek serverlı bir yayın kalitesi ve yayın politikası olacak. Haftada bir gün şehrin siyasi gündemini bizzat benim yönetimimde değerlendireceğiz. Haberlerimiz gazetede olduğu gibi özel haberler olacak. Bu konudaki çalışmalarımız yaklaşık iki aydır devam ediyor. Kuracağımız TV nin adını koyduk ve resmileştirdik, ancak şimdilik sizlerle paylaşmayacağım, kanaatimce iki ay içerisinde sizlerle buluşacak.

Bu konuda İstanbul'da çok ciddi bir firma ile anlaştık programı kurmaya başladı. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili sizleri daha detaylı bilgilendirerceğim. Bunun dışında internet sitemizi yenilemek için bir çalışma başlattık, gazetenin bu güne kadar olmayan sosyal paylaşım sitesinin siparişini verdik. Yakında o da faaliyete geçecek. Bu faaliyetlerin dışında başka çalışmalarımız da var, ancak onlar henüz proje aşamasında olduğundan onları zamanı geldiğinde sizlerle paylaşacağım. Çileli dört yılın ardından dualarıyla, gönülleriyle, duruşlarıyla bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza şükranlarımızı sunar, Rabbimden nefsimizden arındırılmış bir hayat niyaz ederim. Kalın sağlıcakla

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Adnan Bahadır Arşivi
SON YAZILAR