BERİL SU'DAN MUHTEŞEM KONSER...

BERİL SU'DAN MUHTEŞEM KONSER...
Bafra Kültür ve Sanat Etkinliklerini Destekleme Derneği(KÜSADER)Başkanı, şair, yazar ve emekli eğitimci Gülseren Akdaş, torunu Beril Su Mısırlı'nın Antakya Öz Süt Kültür Merkezi'nde verdiği keman konserine giderek...

Bu mutlu anı bizzat yaşadı ve küçük Beril'in sevinç, heyecan ve mutluluğuna ortak oldu. Gülseren Akdaş ise konserle ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle dile getirdi:

"Güzel bir gece idi, oldukça zor eserlerin yer aldığı yeni bestelerin bulunduğu bir konserdi. Ben bundan dolayı çok keyif aldım. Belki de çocuk yaşta bu kadar güzel ve uyum içinde icra edilen ilk keman korosuydu. Ne mutlu ki bizlere ki sahnelere sığamadılar. Bu yüzden önce aileleri sonra da bu müzik sevgisini aşılayan SAN-ART Müzik Evi ve Evrim Coşkun Özkan'ı kutlar, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Harika birkonserdi. Her şey ve özellikle de Final hepsinden güzeldi. Beril Su Mısırlı ''Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara''şarkısını solo söylerken gözyaşlarımı tutamadım, sen bir tanesin meleğim.

Seyircilerin şarkılara eşlik ederek, alkışlarını esirgemediği muhteşem konserde, şarkıların yanı sıra; solistlerin kıyafetleri de göz kamaştırdı. Büyük bir titizlikle hazırlanan konserin mükemmel gösterisi sonunda; ilk sahne sunumunu mükemmel bir şekilde sunan, gözümün bebeği biricik torunumun sizler sayesinde bana yaşattıklarını unutmak mümkün değil. Sevinç gözyaşlarının aktığı bu gece ömrümün sonbaharında, bir kez daha baha baharı yaşatan SAN-ART Müzik Evi'ne, emeği geçen herkese ve en çok da minik kalbinin atışlarını duyduğum kocaman yüreğine sonsuz teşekkürler"

 Küçük Beril Su Mısırlı'nın Resim Öğretmeni olan annesi Ebru Mısırlı ile İnşaat Mühendisi olan babası  Bestami Mısırlı da kızlarının bu muhtşem konser başarısıyla gurur duyan isimlerin başında geliyordu. Gülseren Akdaş torunu Beril Su'nun bu güzel başarısını eşi  ve Beril'indedesi Recep Akdaş ile doyasıya paylaştılar. Bu yıl 3. sınıftan 4. sınıfa  başarıyla geçen Beril Su Mısırlı, anlaşılan o ki; bu müzik yetenek ve başarısını ilerde katlayıp daha büyük başarılara imza atacak. 3 yıldır verdiği konserlerle bu övgüyü de hakediyor zaten. Beril Su’nun konserde alıp söylediğişarkılar ise şöyle:”Senfoni,Buruk Acı, Polyke Pole, Artık Sevmeyeceğim, Hayat Sevince Güzel ve solo yaptığı”Bir Dünya Bırakın Biz Çocuklara”

Gülseren Akdaş torunu Beril Su Mısırlı için oldukça duygulanıp onun için bir de şiir yazdı. İşte şiiri:

BİR ÖMÜR SÜRECEK MUTLULUKSUN SEN...

Sanma sanki sensiz geçmiyor yıllar

Gözlerimde nem saydığım yollar

Kimi zaman üşür sarmadın kollar

Bir ömür sürecek mutluluksun sen...

 

Elem keder bilme değmesin sana

Yanağımdaki silmem busedir bana

Kalbe dolan sevgi sendendir yana

Bir ömür sürecek mutluluksun sen...

 

İsyanım sana hiç değil kadere

Yaşadığım sensizlik acı kedere

Bu ömür geçerken olur hedere

Bir ömür sürecek mutluluksun sen...

Gülseren Akdaş

Bizler de Beril Su Mısırlı'yı, ailesini ve Gülseren Akdaşile eşi Recep Akdaş'ı kutlarız.

Özel Haber: Oktay Zerrin-Bafra

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.