"BENİM İÇİN ZOR BİR YÜK DEĞİL"

"BENİM İÇİN ZOR BİR YÜK DEĞİL"
Yılport Samsunspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, bugün basın mensuplarının karşısına çıktı. Büyük bir camiaya geldiğini belirten İsmet Taşdemir, camia içerisinde birlik ve beraberliğin olduğu sürece başarının geleceğini söyledi.

"GURUR DUYDUĞUM YERDEYİM"
Yılport Samsunspor’a geldiği için mutlu olduğunu belirten İsmet  Taşdemir, “Düşüncelerim çok yoğun. Kendi adıma gurur duyduğum yerde  oturuyorum. Bir camianın çalışanı olmak, o camiaya bir şeyler katmak  beni dünyanın en mutlu insanlarından bir tanesi yapacaktır. Ama bunlar  sadece yalnız olmaz. Ne zamanki büyük camialar bir olur, birlik olur o  zaman yapamayacakları hiçbir şey olmaz. Tek temennim önce takımımızla  başlayıp, daha sonra basınımız, taraftarlarımız ile birlikte olup bu  takımı layık olduğu yere getirmektir. Dolayısıyla benim tek hedefim bu.  Bu hedefte bana basınımız ve taraftarlarımız yardımcı olursa,  başaramayacağımız işin olmayacağının düşüncesi içerisindeyim.  Dolayısıyla da bu düşünce ile geldim. İnşallah hep beraber muvaffak  oluruz” dedi.

ss1_7395.jpg

"HER MAÇ ÖNEMLİ OLACAKTIR"
Ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan İsmet Taşdemir,  “17’de 17, 15’te 15 bu takımın yapamayacağı şeyler değil. Ama bize  hedefe götürecek puanlar bizim için önemli. An gelecek bir puana  ihtiyacımız olacak. An gelecek bir gole ihtiyacımız olacak. Dolayısıyla  bizim için her maç önemli. Geride 15 maç var. Bizi şampiyon yapacak  puanların hesabına düşelim. Sonuçlar maçlar ve mücadeleler sahada  yapılıyor. Dolayısıyla biz oraya kitlenelim. 15’te 15 gibi bir söylemim yok. Bizi şampiyonluğa götürecek puan ya da puanlar neyse biz onları  almanın derdine düşeceğiz” diye konuştu.

ss1_7381.jpg

"BURANIN BİR PARÇASIYIM"
Takımın bir parçası olduğunu ifade eden İsmet Taşdemir, “Devre  arasındaki kampta gelmeyi ben de isterdim ama biz şimdi bundan sonraki  zaman dilimine bakacağız. Oyuncuların büyük bir kısmını daha öncesinden tanıyorum. Bazı oyuncuların 1’inci ligde oyunlarını çok seyretmiştim. Ama çalışmadan hiçbir şey söyleyemem. Ben zor bir yükün altına girdiğime inanmıyorum. Dolayısıyla gittiğimiz yolda zorluklar, sevinçler ve üzüntüler de olacak. Bunların bir ve birlik olduğumuz sürece üstesinden geliriz. Ben buranın bir parçasıyım. Kendimi öyle hissediyorum” dedi.

ss1_7377.jpg

"GENCER DE EKİPTE OLACAKTI..."
Göksel Gencer’in de kendi ekibinde olduğunu belirten İsmet Taşdemir,  “İsmail Uyanık ile Pazar günü akşam telefonla görüştük. Ertesi günde  Samsun’a geldik. Göksel Gencer ile 1994-1995 yılından beri birlikteydik.  Teknik direktörlüğe başladığımdan beri birlikteydik. Dolayısıyla  üzüntümüz çok fazla ama hayat devam ediyor. Biz de buraya geldikten  sonra Göksel Gencer de bizimle olacaktı. Ekibimde Fatih Çiçek, Hakan  Dolutaş, Cem Yanık, Recep Sermetboyar olacak. Ayrıca Yılport  Samsunspor’dan da Emre Bayraktar ve Cenk İşler olacak. Kaleci hocamız  ile ilgili de 10 günlüğüne altyapı hocalarımızdan Mehmet Bayraktar  gelecek. Daha sonra ileride düşünülen ve bize de çok katkı sağlayacağına  inandığımız bir kaleci antrenörümüzde gelecek” diye konuştu. Soner Süren

ss1_7350.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.