"BENİM FUTBOLCULARIM SANATKARDIR"

"BENİM FUTBOLCULARIM SANATKARDIR"
Samsunspor dün saat 16.00 Ziraat Türkiye Kupasında kendi evinde Mersin İdmanyurudunu konuk etti.

Karşılaşmanın ardından Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın basın açıklamasında bulundu.

"GENÇLERİME GÜVENİYORUM"

ZİRAAT Türkiye Kupası C Grubu'nda PTT 1'inci Lig takımlarından Seamsunspor sahasında süper Lig temsilcisi Mersin İdmanyurduyla 1-1 berabere kaldı.Karşılaşma sonrası basın açıklamasında bulunan Erhan Altın
Futbol adına muhteşem bir sunum yaptık.Bunlar bizim evlatlarımız ve Samsunspor'un temelidir.Bazı mesajlar alıyorum, "Gençlerle sahaya çıkmayalım" diye. Bu çocuklar Samsun'un geleceği ve Kırmızı Beyazlı formayı onur ve gururla taşıyacaktır.Ben genç futbolcularıma bu özgüveni veriyorum onlara güveniyorum ve sonuna kadar da güveneceğim.Bu futbolcular Türk futboluna damgasını vuracak nitelikte futbolculardır.Oyuncularım almış oldukları görevi en iyi şekilde yerine getirdi.Bunu ben her zaman söylüyorum benim futbolcularım bir sanatkardır."

"DOĞAN'A SAHİP ÇIKALIM"
Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın Doğan Erdoğan hakkında konuştu, "Doğan bir yıldızdır.Lütfen Doğan Erdoğan'a sahip çıkalım. Ben onu Türk Futboluna kazandırmak için geçemi gündüzüme katıyorum.Taraftardan mesaj lar geliyor ben bu mesajları okudukca üzülüyorum. Burda çok genç oyuncularımız var çok da güzel oynadılar. Karşılaşmanın hakkı 4 veya 5-0 gibi bir farkla biticekti ancak gençlerimizin tecrübe eksikliğinden dolayı 1-1 bitti.Gençlerimizi göstermiş olduğu azimden dolayı tebrik ediyor alınlarında öpüuorum."
Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.